JeJu Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam mam trzy pytania dotyczące tych felg bodajże rs4 1) Czy podejdą 18" do b6 na ori zawieszeniu (nie wiem jakie bo nie mam naklejki w bagazniku ale napewno nie sline). aktualnie posiadam 15". 2) Czy ktoś miał styczność z takimi włoskimi felgami. warto kupić, czy za rok będą do wyrzucenia? 3) W jakiej cenie mniej więcej dostanę ori powyższe felgi? (cena bez opon)
Pulpit Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) 1. podejdą 2. loteria ze wskazaniem, po roku będą kwadraty, są niby ludzie, którzy mają włoskie i twierdzą że się nie gną 3. plus minus 2,5 tyś ale cena jak to cena może być bardzo rożna, bardzo dużo podróbek tego modelu jest i trzeba patrzeć za co jest cena podana parametry oryginalnych 18x8j et 43 są te 7,5j et54, otwór centrujący 57,1 8p0 601 025 ba dla 7,5j i 8e0 601 025 ba dla 8j, są też 19" i to jest bardziej właściwe do ori RS4 9j szeroka et29 i 8e0 601 025 be Edytowane 18 Listopada 2014 przez Pulpit
JeJu Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 czyli lepiej dopłacić i kupić na lata niż kupić bubel i potem kupować od nowa i stracić 2x tyle dzięki
Mesiah Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Lepiej kupić zadbaną nie robioną używkę niż nową podróbkę. Jak wyżej są tacy co chwalą ale przy wyborze jak napisałem nie miałbym dylematu nawet przez jedną s.
Awra Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 A ja mam repliki 18 - kupione pod wpływem chwili i szczerze mówiąc to nie mam powodu do narzekań. Jeszcze się nie pogięły, jeździłem całe lat, kilka większych dziur też zaliczyłem i są całkiem ok. Może trafiłem na dobre repliki po prostu ale do codziennej jazdy w zupełności mi wystarczają.
Gość Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Takie bzdury piszecie że ludzie sobie wyobrażą iż kupując repliki - wyjeżdżają od wulkanizatora i po chwili felgi mają pogięte w parabolę. Zależy gdzie kupisz i jak trafisz.
Mesiah Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Właśnie o to chodzi. Jakie kupisz i jak trafisz. Ruletka. Przy ori nie masz tego ryzyka.
JeJu Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 nowych podróbek to w ogole nie biore pod uwagę, a na nowe ori to mnie raczej nie stać. wiec zostają tylko używki. wolałbym kupic oryginalne i troche dopłacić ale jak juz zdecyduję ze kupie to jak trafie na używki z mojej okolicy jakies repliki i będą w dobrym stanie to moze się pokuszę. chyba nie sa papierowe i nie krzywią się od razu. wkoncu ludzie je kupują. a potem pojedyńczą sztuke można za 300-400zl dorwać
Rekomendowane odpowiedzi