strzelba Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Odwiedziłeś stare rejony? Limo z felgą Audi
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2015 tak akurat tedy jechalem Tapnięte z LG G3
strzelba Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jedyne miejsce, które kojarzy mi się jedynie z dzieciństwem. Gdzie auta to były resoraki w piaskownicy, dzieciaki ganiały brudne po podwórku, a nie przy komputerze Jak wrócę to się tam wybierzemy chyba
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Opublikowano 14 Lipca 2015 tak wiec dziś wkoncu po dluzszej przerwie cos ruszylo z autem a oto efekty Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Joziek79 Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Ładna bryka Kolor jak u mnie. Niezbyt byłem zadowolony Jak pojechałem z ogłoszenia, taki brudny i wg. Ale po umyciu to się banan na twarzy pojawił [emoji14]
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Opublikowano 14 Lipca 2015 wiess co ja nie bylem przekonany do zielonego ale jak się go ładnie umyje to super się prezentuje, a teraz zielony wszedl mi w krew Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Opublikowano 14 Lipca 2015 termin 1 stycznia poczuj to Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
wolcz2 Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 ile płaciłeś za przyciemnienie ? spoko furka faktycznie na żywo prezentuje się zacnie
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Opublikowano 14 Lipca 2015 normalnie za te folie i robote 400,ale jako ze wygrałem u nich znizke to zapalcilem 300 Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
strzelba Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Nocne mody dzisiaj były pozbyliśmy się pomarańczy
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 23 Września 2015 Autor Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) nieopodal cadillaca z bardzo wstydliwa policja Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka dzis postanowiłem zaryzykowac i kupilem w BIEDRONCE multiszlifierke z opcja polerki tylko i wylacznie po to aby sprawdzić czy jest w stanie ładnie poleciec moja fele, pierwsza fota to felga ktora polerowalem recznie zwykla pasta Tempo i to jakies 2 dni temu a druga dzis na swiezo tempo + szlifierka a oto efekty nie wiem czy widac to wyraznie na fotach ale w realu jest lepszy efekt, mysle ze za te 55zl(wiem ze pewnie padnie szybko) jest całkiem calkiem, to byl pierwszy raz kiedy zamiast sily rak uzylem jakiegos narzędzia do felg:) no ale od czegos trzeba zacząć Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka spontanicznie prosze o zamknięcie i zawieszenie mojego konta Edytowane 23 Września 2015 przez Ĺ�ukasz Anufrowicz
Rekomendowane odpowiedzi