bartosz_speedy69 Opublikowano 22 Listopada 2014 Opublikowano 22 Listopada 2014 Witam. Mam problem z tuba, ktora zamontowalem w swojej a4. Z tylu posiadam sciane grodziowa pod oparciem tylnej kanapy, co wedlug mnie jest winowajaca. Wewnatrz auta, basu prawie nie slychac, ale kiedy otworzy sie klape bagaznika jakosc dzwieku poprawia sie o jakies 50% ;/ Nie wiem o co w tym chodzi. Macie jakies pomysly zeby bas byl lepiej slyszany? Czekam na wszelkiego rodzaju pomysly
hafken Opublikowano 22 Listopada 2014 Opublikowano 22 Listopada 2014 zainwestuj i nagłośnij przednie drzwi, wygłuszenie, dystanse, porządne glosniki, wzmacniacz i tuba bedzie zbędna ...
Matt V Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Witam. Mam problem z tuba, ktora zamontowalem w swojej a4. Z tylu posiadam sciane grodziowa pod oparciem tylnej kanapy, co wedlug mnie jest winowajaca. Wewnatrz auta, basu prawie nie slychac, ale kiedy otworzy sie klape bagaznika jakosc dzwieku poprawia sie o jakies 50% ;/ Nie wiem o co w tym chodzi. Macie jakies pomysly zeby bas byl lepiej slyszany? Czekam na wszelkiego rodzaju pomysly A co to za sub i wzmacniacz? Podłaczyłes go dobrze? Ewentualnie moze masz w radiu sterowaie subem zminimalizowane. Edytowane 23 Listopada 2014 przez Matt V
Rekomendowane odpowiedzi