Piotr193 Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam, mam pytanie czy silniczki regulacji lamp z przedlifta pasują do lampy z lifta? chce kupić lampy i zastanawiam się czy te co mam valeo bedą pasowały plug&play Jeśli ktoś posiada schemat podłączenia wtyczki lampy lift to też mile widziane
wojti856 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam, mam pytanie czy silniczki regulacji lamp z przedlifta pasują do lampy z lifta? chce kupić lampy i zastanawiam się czy te co mam valeo bedą pasowały plug&play Jeśli ktoś posiada schemat podłączenia wtyczki lampy lift to też mile widziane bedą pasować ale do lamp depo dzielonych
TyBucu Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Lampy dzielone to nie sa lifty kolego, tylko "a-la lifty" co by przerbiac nie trzeba bylo.Z liftami ogolnie jest tak ze trzeba ciac kawalek blotnika, zaopatrzyc sie w nowe silniczki regulacji i adaptery wiazki przed-lift/lift, wszystko jest opisane w dziale "warsztat"
Rekomendowane odpowiedzi