CelniK007 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 Tak to wygląda : http://www.audizine.com/forum/showthread.php/403682-B6-A4-Heater-Core-DIY
Janusz72 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Tak właściwie to już jestem zagubiony , co było u ciebie nie tak, ja mam taki problem że wieje cały czas chłodnym powitrzem , a ze srodkowych kratek wcale nie leci, robiłem adaptacje, sprawdzałem silniczki smarowałem i nic nie pomaga, przy dużych mrozach nie da się jeździć. ęże od nagrzewnicy są gorące ,a ogrzewanie słabe!
arkady1321 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 zalej plynu po korek obroty 3-4tys. i odpowietrzyć....
CelniK007 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Też miałem gorące węże od nagrzewnicy a jednak nagrzewnica się okazała zatkana a tu co z niej wyleciało jeszcze zanim zacząłem płukać ale i tak wymieniłem na nową Edytowane 3 Grudnia 2014 przez CelniK007
kiryl87 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Problem z nagrzewcą dopadł i mnie. Możecie podpowiedziec bo już całkiem zgłupiałem, wąż dolny gorący, górny zimny. Podłączyłem wodę pod oba krótce i przepływała bez problemu, po podłączeniu ponownie przy próbie odpowietrzenia woda nie leci z krótca, natomiast przez wąż powrotowy górnego krótca. Dzieje się to nie podczas dodawania gazu, a natomiast przy jego ujmowaniu. Płynu nie ubywało. Problem pojawił się jakoś 2 tygodnie temu, 3 dni temu był wymieniany rorząd więc pompa powinna być dobra. Czy jest jakiś silnik, zawór który odpowiada za otwarcie przepływu przez nagrzewnicę ??? Błędów klimtronika nie ma. W czym może być przyczyna??
Rekomendowane odpowiedzi