Opublikowano 6 Kwietnia 200917 l Autor Ja tam nie mam wątpliwości że było warto :gwizdanie: Jeszcze raz dziekuję za pomoc przy podłaczeniu
Opublikowano 7 Kwietnia 200917 l te lampy po lifcie odmladzaja auto znacznie, bardzo mi sie to podoba świetna furka, mi osobiscie tylko co nigdy sie nie podobalo we wnetrzu aut (nie mowie o twoim) to to drewienko Ale razem z ta felgą efekt byłby nieziemski
Opublikowano 7 Kwietnia 200917 l Autor Felga 17" będzie, tylko muszę się trochę odkuć finansowo. W grę wchodzą 3 kółka: pięcioramienne Audi Sport (takie jak ma djbinek), Avus'y (jak ma topor) lub od B7 (jak ma Pablo7).
Opublikowano 7 Kwietnia 200917 l witam mam pytanko jaki konkretnie model felg wstawiles w tego ,,photo shopa ,,- bo spodobal mi sie ten projekt- wygladaja tlusto :gwizdanie: a mam tez sreberko wiec moze
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l Autor W projekcie z przodem były felgi S-line a z widocznym tyłem pojechana sprawa... kółka z tej popierdółki http://www.seriouswheels.com/cars/top-2004-Pontiac-GTO-Ram-Air-6.htm
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l :hi:hm no faktycznie pojechana sprawa ale dzieki za info - pozdrawiam
Opublikowano 18 Kwietnia 200917 l Autko coraz piękniejsze, pogratulować A swoją drogą ciekawe, ile czasu spędziłeś przy retuszu bonusa bo wyszedł bardzo piękny
Opublikowano 18 Kwietnia 200917 l Mistrzu, jak bym wysłał Ci kilka fotek mojej nuni, to przerobiłbyś mi tak jak tą na końcu? Albo powiedz co i jak, to sam się pobawię
Opublikowano 18 Kwietnia 200917 l Autor Tak, to pseudo HDR. Trochę zabawy z Photomatrix i można uzyskać bardzo ciekawe efekty.