Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Soft tuning silnik AHU 66KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witojcie,
Jak w temacie borykam się z problemem braku mocy wynikającej z 90 rozjuszonych koni mechanicznych w moim rydwanie. Chciałbym dokupić kilka tych mechanicznych stworzeń, żeby w miarę dynamiczniej przemieszczać się z miejsca na miejsce. Moje autko to Audi A4 B5 z 1999r. wersja poliftowa z silnikiem 90konnym, kod AHU. Auto jest bezawaryjne, tanie w eksploatacji ale niestety szaleńcze bestie pod maską nie radzą sobie z rydwanem czyniąc go zwyczajną miejsko-wiejską furmanką. Mając na uwadze podkręcenie mocy oraz nie za wysoki koszt tej operacji intensywnie myślę o wgraniu softa z wersji 110 konnej.
Wiem, że auta 110 konne posiadają wiele cech odmiennych takich jak np zmienna geometria turbiny itp. Dlatego chciałem poprosić o opinię z cyklu "czy warto" grono znamienitych fachowców którzy zjedli na ocynkowanej karoserii Audi wszystkie zęby :decayed:

Edytowane przez Mazurskyy

Opublikowano

Jedz po prostu do tunera i niech Ci wgra program do Twojego samochodu. A nie z żadnej 110.

Wysłane z Xperii

Opublikowano

Jak chcesz wgrac do AHU program z AFN? :eusathink:

Zamiast pisac wierszem swojego posta, wziałbyś lepiej przejrzał trochę forum. Wszystko masz opisane od A do Z:

np: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/178130-podniesienie-mocy-w-19-vppd-kosztyczesciefekty/

Opublikowano

Mój kolega zrobił tak z paskiem b5 przed lift 90 koni zmienili mu na 130 przynajmniej tak twierdził ale powiem niejest złe nic mu sie nie wali wiec warto zainwestować pare stówek w mapkę a nie żadne boksy

Tylko program

Opublikowano

Witojcie,

Jak w temacie borykam się z problemem braku mocy wynikającej z 90 rozjuszonych koni mechanicznych w moim rydwanie. Chciałbym dokupić kilka tych mechanicznych stworzeń, żeby w miarę dynamiczniej przemieszczać się z miejsca na miejsce. Moje autko to Audi A4 B5 z 1999r. wersja poliftowa z silnikiem 90konnym, kod AHU. Auto jest bezawaryjne, tanie w eksploatacji ale niestety szaleńcze bestie pod maską nie radzą sobie z rydwanem czyniąc go zwyczajną miejsko-wiejską furmanką. Mając na uwadze podkręcenie mocy oraz nie za wysoki koszt tej operacji intensywnie myślę o wgraniu softa z wersji 110 konnej.

Wiem, że auta 110 konne posiadają wiele cech odmiennych takich jak np zmienna geometria turbiny itp. Dlatego chciałem poprosić o opinię z cyklu "czy warto" grono znamienitych fachowców którzy zjedli na ocynkowanej karoserii Audi wszystkie zęby :decayed:

nie ma możłiwosci wgrania do AHU softu od wersji 110 PS (tzn.wgrac mozna) ... ale działać to nie będzie, właśnie ze wzlędu na cechy odmienne o których wspomniałeś.

Chcesz więcej mocy w tym silniku , niestety musisz zrobić program ...

Edytowane przez spanky

Opublikowano

Samy

Mój kolega zrobił tak z paskiem b5 przed lift 90 koni zmienili mu na 130

Samym programem nie da rady tyle wyciągnąc.

Opublikowano

Wiadomo ze niedarady samym programem trzeba dobra firmę tanią i niech ona sie tym zajmie przynajmniej gwarancja jest :) mapowanie jest wmiare dobre