Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wybór bagażnika dachowego - baza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co piszecie wynika, że sam bagażnik dachowy bardziej szumi niż po zamontowaniu na nim boxa?

Opublikowano

ja chyba wezme wingbara + stopy (lub aguri runner). Myslalem o Aguri Prestige ale potrzebuje bazy na dwa rowery wiec moze nie wystarczyc

ktoś wogóle stosował 1xAguri Prestige + 2xAguri Acuda ?

ja chyba wezme wingbara + stopy (lub aguri runner). Myslalem o Aguri Prestige ale potrzebuje bazy na dwa rowery wiec moze nie wystarczyc

ktoś wogóle stosował 1xAguri Prestige + 2xAguri Acuda ?

dobra

nie zdecydowałem się na Acudy (maja zaciagane paski materialowe a nie z materialu syntetycznego troche to bruzdzi na funkcjonalnosci) mam Aguri Prestige + Thule FreeRide 532 sprawdza sie super :)

jeszcze musze dobrac w ziemie do Aguri Prestige jakies mocowanie na deske i narty ... do tej bazy aguri polecono mi cos "wyzszego" gdyz rzeczywiscie baza siedzi troche nisko ale nie wiem czy sie ostatecznie zdecyduje na cos wyzszego czas pokaze

• 3 lata później...
Opublikowano

Odkopie trochę temat i ponowie pytanie

Bagażnik z Avanta da się zamontować do SEDANA ?

• 1 rok później...
Opublikowano

Odświeżam temat. Widzę że THULE ma nowszy model łap jak wyżej wspomniane 757 czyli 7104 

Bagaznik-dachowy-belki-Thule-7104-EVO-WI
ALLEGRO.PL

Kup teraz na Allegro.pl za 868 zł - Bagażnik dachowy belki Thule 7104 EVO WINGBAR Alu (8800303530). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!

Czy ktoś ma porównanie czy rzeczywiście są lepsze od tych 757 ? Producent sugeruję że jest coś co zapobiega zbyt mocnemu dokręcaniu i zerwaniu gwintu jak w 757. Rzeczywiście był ten problem?. Mogę kupić prawie nie używane ,,używki'' 757 za 550 z belkami i zastanawiam się czy warto dopłacać 300 zł do nówek z nowszego modelu  . Jakiej długości macie belki w B7 i czy pasują one na długość do aut wielkości np. do Audi a6  ? Teoretycznie nowe stopy pasują do belek wingbara i tych nowszych ale nie wiem jak to się ma w praktyce. Macie jakieś doświadczenia ? 

Opublikowano

W sumie badając dalej temat...Są dużo tańszą opcją np nogi THULE + belka stalowa. Tylko jak się to ma wtedy do montażu boxów itp  ? Nie miałem nigdy bagażnika dachowego i dlatego sporo pytań...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kupiłem ostatecznie używane thule 9584, czas na boxa, ma ktoś doświadczenie jaka maksymalna długość na a4 b7 pasuję żeby klapa się otwierała ?

• 1 rok później...
Opublikowano
W dniu 19.04.2020 o 21:47, cnv napisał:

Kupiłem ostatecznie używane thule 9584, czas na boxa, ma ktoś doświadczenie jaka maksymalna długość na a4 b7 pasuję żeby klapa się otwierała ?

ktoś poleci jakąś rozsądną/optymalną długość do avanta B6/B7?