arekx1989 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witam, mam problem odpalic swoje auto po calej nocy. Po dluzszym kreceniu zapala i jak juz sie zagrzeje to pali na dotyk. Swiece i kable mam nowe, kopulka i palec ok. Jest to silnik 1.6 w sekwencji lpg firmy brc. Zdarza mu sie ze skacze podczas jazdy na obrotach. Nie wiem czy to moze byc wazne ale ostatnio zauwazylem ze nie dogrzewa mi sie temp. Jak zawsze szybko uzyskiwal temperature 90 stopni to teraz przewaznie jest to 75. Z gory dziekuje za pomoc.
jacek70 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Podepnij vaga i sprawdź błędy. Warto sprawdzić czujnik temp.i termostat. Dalej to się okaże po tym co wyjdzie.
arekx1989 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 Podepnij vaga i sprawdź błędy. Warto sprawdzić czujnik temp.i termostat. Dalej to się okaże po tym co wyjdzie. Dzieki, od tego zaczne. A powiedz czy instalacja gazowa moze miec cos z tym wspolnego? Czy to odpada skoro odpala na benzynie...
Rekomendowane odpowiedzi