Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

licznik RS4 B7 do B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam montował już ktoś licznik z rs4 b7 do b6 chodzi mi o zakodowanie go czy idzie bez problemow

Opublikowano

Inny rodzaj immobilizera, chyba że przełożysz licznik razem z sterownikiem silnika.

Chyba, że chcesz mieć prędkościomierz z RS4, to ci mogę twój licznik przeskalować.

Edytowane przez szogun0

Opublikowano
  • Autor

Nie chodzi mi o prędkościomierz ale kolorowy fis liczniki kosztują po 350zł a ja mogę mieć od rs4 450zł

dlatego się pytam o kodowanie czy pójdzie

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

A nie jest tak,ze sie da,ale bez immo??

No i troche inne skalowanie obrotomierza.

Opublikowano

Jak sobie immo wyłączy, to mu klima stanie.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

odgrzeje kotleta...

leży u mnie licznik z rs4 ponad rok kupiłem po zalaniu ogólnie trup nie załącza się. Zaraz po zakupie bylem u fachowca który powiedział ze mi to ogarnie tzn mam jeszcze jeden licznik z b7 kolor diesel i ze z tych dwóch ogarnie jeden tak ze bd pasował do mojego b6 w benzynie i po przełożeniu tarcz z rs4 bd prędkość pokazywać prawidłowo i temp oleju jak w rs4 na fisie. Wiem ze gość jest ogarnięty w tych tematach ale dla pewności zapytam czy ma ktoś zamontowany taki licznik w b6 zdaje mi się ze gdzieś kiedyś widziałem na forum. z rozmowy z nim wynikało ze jest świecie przekonany ze da się to zrobić tylko większości twierdzi ze rb8 nie podejdzie do b6 wiec da sie czy nie ?

Opublikowano

Grzanek ma.

Nosb miał.

Opublikowano

Wlasnie to u Nosba w bialasie widziałem czyli jednak sie da. Wiesz moze czy miał tam normalnie logo startowe, temp oleju i inne funkcje co sa w rs4 ?

Opublikowano

Ja brałem licznik kolor od S4 od NOSBA z jego auta co prawda RB4 z 2005 roku ale bez problemu dało sie go zakodować do auta z roku 2001 , nie patrzac po numerach itd

Opublikowano

a nie lepiej sobie przelozyc tylko wnetrze tego licznika do swojego jest gdzies w warsztacie jak to zrobic

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam tak od ponad roku ale chce kolorowy fis a skoro mam całe zegary to lepiej założyć całe wkoncu po to je kupiłem
Szukam kogoś kto by mi to ogarnął bo jeden nie odbiera a drugi tez jest ciężki klient szkoda gadać...