Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

BOSE pierdzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kupiłem B5tkę z BOSE i tak

dziś mi zaczął pierdzieć głośnik w drzwiach pasażera, ciężko namierzyć który :/ mam nadziejęże nie będzie odrazu do wymiany głośnik szedł? :/

druga sprawa, poprzednik wyjął zmieniarkę bo widzę że tylko dziura po niej została i nie działa mi radio, czy przez zmieniarkę idą kable do anteny ?

trzecia sprawa, płyta działać działa tylko długo sięwczytuje no i byle dołek czy coś i się zacina

jeśli ktoś miałby jakieś pomysły poproszę :)

Opublikowano

ad1. Demontaż głośnika i wizualna kontrola. Mi trzeszczał niskotonowy w tylnej półce . Okazało się ,że osłona cewki się odkleiła. Kropelka kropelki i po sprawie. :wink:

ad2. Nie

ad3. Wyczyść laser napędu. To chyba jedyna rzecz którą możesz zrobić. Jak nie pomoże to albo oddaj radio do fachowca albo podłącz zmieniarkę

Opublikowano
  • Autor

dzięki za odpowiedź

w najbliższym terminie postaram się to sprawdzić wszytko

dam znać co było nie tak

pozdro

Z tego co widzę to podłączenie anteny idzie z lewej strony od suba, idzie jedna wtyczka i nie ma drugiej żeby ją wpiąć, jakieś porady ?

Edytowane przez gieras1988

Opublikowano

Przyłoz ucho do kazdego głosnika i słuchaj :) Mi pierdział w drzwiach kierowcy (byłą peknieta membrana). Demontujesz boczek drzwi co zajmuje jakies 2 min. odłaczasz kostke i demontaz głosnika z boczka.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

nic z tego, nie ma miejsca na podłączenie anteny, na obudowie zmieniarki są takie przyłacza do których idą kable różnej grubości, ale nie ma wyjścia na antenę

z okolic tylnej lampy wychodzi kabel taki koncentryczny zarobiony ładnie, idealnie jakby szedł prosto z radia, ale nie ma gdzie go wtyknąć

dodaję zdjęcia jak to wygląda, co z tą wtyczką mam zrobić ??? rozkręciłem wczoraj cały boczek i NIE MA gdzie jej wtyknąć

czasami w niektórych miejscach miasta jak ręcznie ustawię jakąś falę to odbiera radio, ale jak się przemieszczę to już lipa

to że to wersja US cos zmienia ? wiem że nie jest co jedną dziesiątkę tylko nieparzyste tylko ustawianie fal, ale to nie przez to radio nie odbiera

53jq6s.jpg2pys6ip.jpg

zlomc1.jpg

nikt z kolegów nie podpowie ?

powrócę do tematu, może ktoś wreszcie pomocny się znajdzie

jeśli chodzi o moje obiawy to mam nowe spostrzeżenia ,

przy włączonym radiu w mieście jako tako słychać, ale raczaj słabo, do tego pierdzą głośniki(cd też pierdzą)

przy podłączeniu transmitera FM głośniki nie pierdzą, i jest nawet dobry odbiór i jakość

dla mnie czarna magia...

Edytowane przez gieras1988