lapidem 1 Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Witam szanownych kolegów Chciałbym mieć napięcie w zapalniczce dopiero po włączeniu zapłonu gdyż często zdarza mi się zostawić CB i inne urządzenia włączone Chodziło mi po głowie ciągnięcie kabla np od radia do zapalniczki ale zastanawiam się czy jest jakiś prostszy sposób? W jednym z moich poprzednich samochodów była np możliwość przełożenia bezpiecznika w inne miejsce i gitara :> Czy jest jakiś mało inwazyjny sposób dokonania takiej zmiany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fido 127 Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Gdzieś temacik był o tym ale mus poszukać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lapidem 1 Posted December 12, 2014 Author Share Posted December 12, 2014 Szukałem właśnie, ale nie znalazłem rozwiązania dla B6. Szukam opinii kogoś kto przerabiał ten temat i go rozwiązał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek70 104 Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Sprawdź żarówką na którym Bezpieczniki masz napięcie po kluczyku i pod ten bezpiecznik podłącz zapalniczkę.Wcześniej odlutuj i zaizoluj oryginalny+. Tylko bezpiecznik musi być min.15A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts