StA4chu Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam! Mam problem z zlokalizowaniem wiązki z wtyczka do czujnika temperatury wody będącego w chłodnicy, szukałem wszędzie, nie mogę znaleźć, i teraz pytanie do was, skąd wychodzi ta wiązka, jeśli proszę odpowiedzi, zdjęcia, cokolwiek dodam że to a4 b5 1.6 1995r. Pozdrawiam
Labiel Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Masz klimę? Ten czujnik przy chłodnicy jest chyba od elektrycznego wiatraka klimy.
StA4chu Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nie mam klimatyzacji Czujnik jest niebieski, nie mam kurcze nigdzie okazji obejrzeć 1.6 takiego tak to by było po kłopocie. Czujnik jest niebieski, nie mam kurcze nigdzie okazji obejrzeć 1.6 takiego tak to by było po kłopocie.
Labiel Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 To olej to. Może ktoś coś wymieniał i masz od nowszego modelu. U mnie nie było tam żadnego czujnika, natomiast w polifcie od którego teraz mam cały pas przedni i wszystko pod maską mam ten czujnik. Ale ze względu iż klimy nie podłączałem to jest nieużywany.
jacek70 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Panowie każdy z was mówi o innym czujniki. Jeden o czujniku w chłodnicy, a drugi o czujniku od klimy przed chłodnicą.Wiązka do czujnika w chłodnicy idzie po lewej stronie komory silnika.
Labiel Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ale my tu mówimy o aucie z 95-96 roku. U mnie nie było żadnego czujnik w chłodnicy, nie było od tego żadnej instalacji bo i po co miałby być jeśli nie mam klimy. Ten czujnik jest tam nie potrzebny. Pewnie ktoś wymienił chłodnicę, zamontował inną z miejscem na czujnik i tyle. Temat nie potrzebnie drążony.
StA4chu Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dzięki wielkie auto miało przód rozbity pewnie.ktoś włożył taka.chłodnice dziękuję pozdrawiam! Temat zamknięty
Rekomendowane odpowiedzi