Loneliness Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Witam, ostatnio zmieniałem kierownice na multifunkcje i odłaczyłem akumulator. Po całej operacji pokasowałem błędy, zakodowałem dwa klucze i wszytko ładnie działa, ALe.... Wcześniej miałem zamyknie, otwieranie szyb z kluczyka czy pilota. Teraz za żadne skarby nie mogę tego uruchomić. Zapisałem logi przed modyfikacja auta i po modyfikacji i wszystko jest identyczne, także w module komfortu. Proszę o jakieś propozycje, jakąs pomoć. dziękuję Edytowane 17 Grudnia 2014 przez wrclaguna
czaki22 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 po co kodowales klucze w jakim celu ? wsadz kluczyk w drzwi zamknij go i otwórz , na przyszłośc nie odpinamy akumulatora do takich celów
Loneliness Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Odłączyłem dla bezpieczeństwa. Zakodowałem klucze, aby działały centralne zamki z pilota. Źle się wyraziłem, chodzimi mi o zakodowanie pilotów. A co do szyb, już sobie poradziałem. Wszystko działa jak należy. Jakby ktoś potrzebował to ja szybę otwierałem przytrzymywałem przez 6 sek po otwarciu, tak samo po zamknięciu szyby 6 sek przytrzymałem. Tak postąpiłem z każdą szybą i teraz działa wszystko dobrze. temat zamykam. Edytowane 17 Grudnia 2014 przez Loneliness
Rekomendowane odpowiedzi