lukasz17.18 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2014 ok zastanawiam sie tylko czy zakładać jednomas czy dwumas i jak by co to jakiej firmy najlepszy
C4NC3R Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dwumas że względu na komfort. Jeśli chcesz modzić to możesz przerobić swoją dumase na jednomas. Moja się wysrala bo co światła w piz*e, jeśli jedziesz spokojnie to luk wystarczy, ale jak dostaniesz sachs to go laduj... Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Picknick Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ze względu, że forum nie posiada shoutboxa, szybkie pytanie-szybka odpowiedź. Jak odczepiam wąż dopływowy do filtra paliwa i włączam stacyjkę 3-4x, a nawet próbuję odpalić samochód, to czy powinno z węża dopływowego polecieć paliwo(ropa?) bo nadstawiłem u mnie pojemniczek, poszedłem pokręciłem stacyjką zakręciłem 3x i nic nie poleciało. (mam problem, bo mi auto nie odpala, chyba pompka paliwa w baku, ale to w innym temacie).
C4NC3R Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Powinno lecieć. Jeszcze bezpiecznik 28 sprawdź Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Picknick Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Sprawdzone wszystko. Z węża nie leci, z tyłu słychać 5 cyknięć po przekręceniu kluczyka. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/300985-19-tdi-avf-nie-odpala-w-ogole/
lukasz17.18 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2014 panowie mam jecze jedno pytanie co może być jak na zimnym aucie blokuje wspomaganie jak puknie coś to chodzi normalnie do końca ale musi puknąć zeby ruszyło ??
Rekomendowane odpowiedzi