Gamling Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Panowie mam pytanko, pękł mi pancerz od linki w prawych przednich drzwiach. Czy ktos sie orientuje czy mozna gdzies dokupic tylko ten element?
Gamling Opublikowano 1 Października 2008 Autor Opublikowano 1 Października 2008 Cholerka ASO mnie chce skasować na 380 za komplet. Ma ktoś jakiś znajomy szrot gdzie można by to wydłubać? Na bank linkę się da odpiąć.
Wąski Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Da się tylko ma końcówki :gwizdanie:
Gamling Opublikowano 1 Października 2008 Autor Opublikowano 1 Października 2008 Hm, najwyżej kupię cały mechanizm ale bez silniczka. Powinno być w jakiejś rozsądnej cenie. Innego pomysłu jakoś za bardzo nie mam.
Wąski Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Hm, najwyżej kupię cały mechanizm ale bez silniczka. Powinno być w jakiejś rozsądnej cenie. Innego pomysłu jakoś za bardzo nie mam. ok 300 zł bez silniczka [br]Dopisany: 01 Październik 2008, 19:30_________________________________________________zaglądnij n a spot w niedzielę coś może poradzimy :gwizdanie:
Gamling Opublikowano 8 Października 2008 Autor Opublikowano 8 Października 2008 I tu jest problem bo znowu mnie nie ma w niedziele w Kraku [br]Dopisany: 01 Październik 2008, 19:46_________________________________________________Problem rozwiazany, znalazlem firme ktora zrobila mi nowa linke z pancerzem. Koszt 55 zl
Rekomendowane odpowiedzi