Tom A4 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 musi być ja właśnie znalazłem fotki z montażu 2 din i jest tam kostka w piance tak jak napisał Maciej 6001
Danios30 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 ok,nastawilem sie na jej znalezienie i juz ide odkrecic popielniczke i mam nadzieje ze ja znajde a jak nie to sie odezwe co tu zrobic dalej.
Maciej 6001 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Na 100% tam gdzieś jest . Poszperaj jeszcze za klimatronikiem, co prawda pod 2 din może być ciężko bez wytargania tunelu. Ja mam 1 din było ciężko ale dałem rade.
Danios30 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dziekuję wam koledzy...znalazłem wystarczylo wyjąc radyjko i popatrzeć co i jak...siedziała strasznie głęboko i rzeczywiście była w piance.była połączona z kostką do zasilania radia.odpiąłem,podpiąłem wtyczke zasilania subwoofera,podpiąłem radio,mini iso i masę z wiązki suba i wszystko zaczęło super grać. Dzięki jeszcze raz wielkie! Temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi