jazzman Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Witam, znacie jakieś książki godne polecenia o marce audi, jej historii, rozwiązaniach technicznych bądź silnikach(nie chodzi mi tu o książki sam naprawiam etc) ? Od razu odpowiadam żartownisią Wikipedia i youtube mnie nie interesują
marjon Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 a nie lepiej czas zmarnowany na czytanie ksiazki przeznaczyc na zrobienie czegos przy audiczce??
jazzman Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2015 A nie lepiej zamiast wieczorem leżeć przed Tv zrobić coś dla siebie w celu pogłębienia wiedzy, właśnie np przeczytać książkę ? Lepiej czytać książki niż stawać się wtórnym analfabetą.
instruktor83 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 w języku polskim chyba się nie znajdzie, ja już też kiedyś szukałem , jest kilka ale w języku angielskim bądź niemieckim
Steav Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Też nic nigdy nie znalazłem o audi. Ewentualnie typowe książki o mechanice. Ciekawą alternatywą może być, jakiś "technothriller", bardziej to SF niż nauka ale jakieś wątki i ciekawe info się przewija. Teraz czytam np BOT, napisał Max Kioruk.
Rekomendowane odpowiedzi