JONNYxPL 0 Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 siemka koledzy:) Prosiłbym was o pomoc gdyż mam taki problem z moim 2.5 wczoraj rano po odpaleniu auto wcale nie chciało jechac... wcale nie ma siły i na postoju tylko dojdzie do 3 tys obrotów i wiecej nic. przy tym kopci na kolor błekitny;/ czytalem błedy to tylko było czujnik ciśnienia doładowania w kolektorze dolotowym. nie wiem sam juz co sie dzieje;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARIO88 3 Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 a moze turbo sie konczy? jak na niebiesko to spala olej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prezes870 0 Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Miałem identyko, zdejmuj wąż z turbo i zobacz jakie luzy ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek70 104 Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 A vag co mówi? Może to być niestety uszczelka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JONNYxPL 0 Posted January 2, 2015 Author Share Posted January 2, 2015 siemka autko zrobione przyczyną był zepsuty czujnik doładowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
qw erqwr 0 Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 a co jeśli raz dochodzi do niższych obrotów a raz normalnie się wkręca? też może to być czujnik doładowania? ostatnio leciałem na trasie 180 i automatycznie czuje spadek mocy i spadek obrotów do ok. 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JONNYxPL 0 Posted May 6, 2015 Author Share Posted May 6, 2015 moze byc.. najlepiej jakbys podpiał kompa i zobaczył na błedy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi8891 0 Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 u mnie na biegu jałowym obroty dochodzą tylko do 3000 nie wiem może przepływka nie jestem pewny a nie chce pchać się w koszty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts