setho Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Mam problem z drzwiami o następującej treści Jak otwieram prawe przednie drzwi to FIS pokazuje mi że otwarte są lewe i odwrotnie. Dodatkowo nie świeciła mi prawa strona auta ( podswietlenie stóp i drzwi) rozebrałem tapicerkę poczyściłem styki i podświetlenie jest ale FIS dalej ma problem z drzwiami. Myli strony kierowcy i pasażera obok kierowcy. VAG wywalił taki błąd: 01561 - Left Rear Door61-00 - Won't De-Safe
lunatic Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Mam to samo co kolega wyżej pomoże ktoś
nitroo Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Coś było grzebane w aucie w ostatnim czasie? Błąd VAG wskazuje na mikrostyk zamka lub zimne luty.
setho Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dzisiaj naprawiłem prawą strona bo nie bylo oświetlenia stóp. Błąd mówi o lewych tylnych drzwiach, które akurat działaja dobrze nie wiem o co chodzi.
setho Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Wraca ten sam błąd. Denerwuje mnie to wyświetlanie na FISie przednich drzwi że otwieram lewe a pokazuje że prawe i na odwrót ;/ Czy wiązka elektryczna drzwi idzie w taki sposób żę:- każde drzwi maja oddzielna wiązke i łączą się w jednym miejscu- każda ze stron ma oddzielna wiązkę (lewe przednie lewe tylne jedną a prawe przód i tył drugą)- wszystkie drzwi mają jedną wiązkąMożna poprosić o jakiś schemat elektryki drzwi w całym aucie ?? Temat można usunąć. Edytowane 2 Stycznia 2015 przez setho
Rekomendowane odpowiedzi