Opublikowano 3 Czerwca 201610 l Panowie mam przygotowany do założenia na przód 320 mm i pytanko odnośnie osłon,teraz jest założone 280 mm na jakie muszę wymienić osłony,prosiłbym najlepiej o numer tych osłon bo chcę kupić w aso.
Opublikowano 4 Czerwca 201610 l Czy przy swapie hamulcy wskazana jest wymiana miekkich przewodow hamulcowych? Wysłane z Metra.
Opublikowano 5 Czerwca 201610 l A czy ktoś już próbował przeszczepić zaciski z audi A8 D2 o takie http://allegro.pl/audi-a6-a8-d2-99-02-zacisk-hamulcowy-przedni-przod-i6194165672.htmldo tarcz 320 mm? orginalnie te zaciski wspolpracuja z tarcza 323 mm i grubosci 30 mm ,czyli różnica nie wielka ,pytam ,bo walaja mi sie takie zaciski po garazu i może przy koniecznosci zmiany klockow i tarcz w przyszłości ,wystarczylo by zakupić tarcze 320 mm i klocki pod te zaciski . Tylko które z tarcz zastosować do tych zacisków ,bo jest kilka rodzaji tarcz z wymiarami 320 mm ,ale z różnym odsadzeniem. Numer 1 numer 2 numer 3 Jest jeszcze jeden wariant ,mianowicie tarcze o srednicy 321 mm i odsadzeniu takim samym jak w numerze 2 Jak ktoś już z tym kombinował i by podpowiedział które tarcze bedą pasowały ,to był bym wdzieczny ,bo nie bardzo mam czas z racji wykonywanej pracy ,żeby specjalnie jezdzic na drugi koniec miasta do swojego garazo-warsztaciku celem dokonywania przymiarek.
Opublikowano 5 Czerwca 201610 l Nie cudu z g...em, masz B7 i prosty temat Czyli wychodzi na to ze nie uzyskam tu odpowiedzi na moje pytanie i ,jednak bede musial sie pofatygowac do garazu. temat moze i prosty ,ale ja lubie wyzwania i ciezkie tematy .
Opublikowano 5 Czerwca 201610 l Twój pomysł prowadzi Cie prosta drogą w kloakę. Temat był już setki razy poruszany i opisywany. Zapodaj zwykle zaciski od B7 2.0tfsi, tyle w temacie.
Opublikowano 5 Czerwca 201610 l moze jakiegos linka podeslesz do tematu? skoro bylo ,bo szukajka niestety juz dawno przezemnie zostala meczona w tej sprawie i nic...
Opublikowano 5 Czerwca 201610 l http://a4-klub.pl/index.php?/topic/18311-upgrade-hamulcow-w-naszych-a4/page-411
Opublikowano 5 Czerwca 201610 l zamiast czytac te 411 stron ,juz lepiej sam sobie to pomierze . pozdrawiam. Edytowane 5 Czerwca 201610 l przez bartez80
Opublikowano 5 Czerwca 201610 l Chciales link ? To dostaleś I co chcesz mierzyć ? Do zacisku 320mm 1, 2 czy 4 tłoczkowego musisz dać tarcze o wymiarach 320/30/46.5 mm inna nie będzie pasować. Mam nadzieję że zaoszczędziłem Ci łazenia bo garażu Edytowane 5 Czerwca 201610 l przez Dev
Opublikowano 5 Czerwca 201610 l Chciales link ? To dostaleś I co chcesz mierzyć ? Do zacisku 320mm 1, 2 czy 4 tłoczkowego musisz dać tarcze o wymiarach 320/30/46.5 mm inna nie będzie pasować. Mam nadzieję że zaoszczędziłem Ci łazenia bo garażu za link dziekuje bardzo , faktycznie chciałem i dostałem ,ale odpowiedz mi ,czy nie można było odrazu napisać tego co wyżej ???? to aż takie trudne ? sam jestem moderatorem technicznego działu na innym forum motoryzacyjnym zviązanym z koncernem VAG i zawsze staram sie podpowiadac nowym ,szybko ,zeby zaoszczedzić czasu . pozdrawiam i dziekuje .
Opublikowano 5 Czerwca 201610 l Fakt żenada, ciężko przeczytać pierwsza stronę z linka który Ci podałem.