kakarotto Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam. NA komputerze pokazuję sie tylko samochodzik jak otwieram bagażnik a tak poza tym nie pokazuje się jak otworze któreś z drzwi. kolega ma taki sam model auta i u niego się pokazuje. od czego to może zależeć???
dam-in Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Kolega ma pełnego FIS'a czy pół FIS ? Lampka się zapala po otwarciu drzwi ? Może ktoś przekładał licznik i nie podpiął wszystkiego..
kakarotto Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 mam pełnegi fisa i lampka się zapala po otwarciu drzwi i raczej przekładka nie wchodzi w grę mam pełnegi fisa i lampka się zapala po otwarciu drzwi i raczej przekładka nie wchodzi w grę moim zdaniem jak pali się po otwarciu bagażnika to powinno się palić również po otwarciu drzwi mam pełnegi fisa i lampka się zapala po otwarciu drzwi i raczej przekładka nie wchodzi w grę mam pełnegi fisa i lampka się zapala po otwarciu drzwi i raczej przekładka nie wchodzi w grę moim zdaniem jak pali się po otwarciu bagażnika to powinno się palić również po otwarciu drzwi i teraz pytanie gdzie mogę szukać przyczyny tego że to się nie świeci bo moim zdaniem powinno. proszę o pomoc mam pełnegi fisa i lampka się zapala po otwarciu drzwi i raczej przekładka nie wchodzi w grę mam pełnegi fisa i lampka się zapala po otwarciu drzwi i raczej przekładka nie wchodzi w grę moim zdaniem jak pali się po otwarciu bagażnika to powinno się palić również po otwarciu drzwi mam pełnegi fisa i lampka się zapala po otwarciu drzwi i raczej przekładka nie wchodzi w grę mam pełnegi fisa i lampka się zapala po otwarciu drzwi i raczej przekładka nie wchodzi w grę moim zdaniem jak pali się po otwarciu bagażnika to powinno się palić również po otwarciu drzwi i teraz pytanie gdzie mogę szukać przyczyny tego że to się nie świeci bo moim zdaniem powinno. proszę o pomoc wie ktoś coś na ten temat?
Fazii Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 A jak drzwi kierowcy otworzysz to Ci pokazuje samochodzik na FIS?
kakarotto Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 właśnie nic nie pokazuje i to jest dla mnie dziwne. tylko jak otworze bagażnik
Fazii Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Sprawdź pin 1 (Sygnał otwarcia drzwi - Wszystkie drzwi) w kostce zielonej licznika.
Rekomendowane odpowiedzi