kakarotto 0 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Witam. NA komputerze pokazuję sie tylko samochodzik jak otwieram bagażnik a tak poza tym nie pokazuje się jak otworze któreś z drzwi. kolega ma taki sam model auta i u niego się pokazuje. od czego to może zależeć??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dam-in 0 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Kolega ma pełnego FIS'a czy pół FIS ? Lampka się zapala po otwarciu drzwi ? Może ktoś przekładał licznik i nie podpiął wszystkiego.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakarotto 0 Posted January 7, 2015 Author Share Posted January 7, 2015 mam pełnegi fisa i lampka się zapala po otwarciu drzwi i raczej przekładka nie wchodzi w grę mam pełnegi fisa i lampka się zapala po otwarciu drzwi i raczej przekładka nie wchodzi w grę moim zdaniem jak pali się po otwarciu bagażnika to powinno się palić również po otwarciu drzwi mam pełnegi fisa i lampka się zapala po otwarciu drzwi i raczej przekładka nie wchodzi w grę mam pełnegi fisa i lampka się zapala po otwarciu drzwi i raczej przekładka nie wchodzi w grę moim zdaniem jak pali się po otwarciu bagażnika to powinno się palić również po otwarciu drzwi i teraz pytanie gdzie mogę szukać przyczyny tego że to się nie świeci bo moim zdaniem powinno. proszę o pomoc mam pełnegi fisa i lampka się zapala po otwarciu drzwi i raczej przekładka nie wchodzi w grę mam pełnegi fisa i lampka się zapala po otwarciu drzwi i raczej przekładka nie wchodzi w grę moim zdaniem jak pali się po otwarciu bagażnika to powinno się palić również po otwarciu drzwi mam pełnegi fisa i lampka się zapala po otwarciu drzwi i raczej przekładka nie wchodzi w grę mam pełnegi fisa i lampka się zapala po otwarciu drzwi i raczej przekładka nie wchodzi w grę moim zdaniem jak pali się po otwarciu bagażnika to powinno się palić również po otwarciu drzwi i teraz pytanie gdzie mogę szukać przyczyny tego że to się nie świeci bo moim zdaniem powinno. proszę o pomoc wie ktoś coś na ten temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazii 74 Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 A jak drzwi kierowcy otworzysz to Ci pokazuje samochodzik na FIS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakarotto 0 Posted January 10, 2015 Author Share Posted January 10, 2015 właśnie nic nie pokazuje i to jest dla mnie dziwne. tylko jak otworze bagażnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazii 74 Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Sprawdź pin 1 (Sygnał otwarcia drzwi - Wszystkie drzwi) w kostce zielonej licznika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts