Lukas90 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam.Jestem w trakcie rozbiórki auta.Aktualnie mam ściągnięty zderzak. Co dalej???? Co z chłodnicą klimatyzacji???jak ją wymontować (czy przewody trzeba odkręcać),a co wtedy z uzupełnieniem klimatyzacji??
KubaMpakiet Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 ile tematow zalozysz? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/300695-wymiana-rozrzadu-18-t-bfb-poradyjak-sprawnie-rozebrac-przodna-co-uwazac/
bin85 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Bez urazy ale mając przed sobą samochód i nie wiesz jak zdemontować chłodnice może lepiej nie bierz się za wymianę paska. p. s. przewodów od klimy nie trzeba odkręcać, skraplacz jest przykręcony do chłodnicy płynu
skerim Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Bez urazy ale mając przed sobą samochód i nie wiesz jak zdemontować chłodnice może lepiej nie bierz się za wymianę paska. p. s. przewodów od klimy nie trzeba odkręcać, skraplacz jest przykręcony do chłodnicy płynu Tak na marginesie jak ktoś ma chude łapki to da się to zrobić bez darcia przodu, choć oczywiście jest wtedy ciasno.
qenedi Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja robiłem w serwisie za 1200 kpl. rozrząd ( pasek,rolka , napinacz hydrauliczny, pompa wody ) i nie rozbierali przodu
marcinch001 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Mi w serwisie krzykneli 2 tyś zł za wymianę rozrządu .
Rekomendowane odpowiedzi