Lukas90 4 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Witam.Jestem w trakcie rozbiórki auta.Aktualnie mam ściągnięty zderzak. Co dalej???? Co z chłodnicą klimatyzacji???jak ją wymontować (czy przewody trzeba odkręcać),a co wtedy z uzupełnieniem klimatyzacji?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubaMpakiet 5 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 ile tematow zalozysz? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/300695-wymiana-rozrzadu-18-t-bfb-poradyjak-sprawnie-rozebrac-przodna-co-uwazac/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bin85 28 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Bez urazy ale mając przed sobą samochód i nie wiesz jak zdemontować chłodnice może lepiej nie bierz się za wymianę paska. p. s. przewodów od klimy nie trzeba odkręcać, skraplacz jest przykręcony do chłodnicy płynu Link to comment Share on other sites More sharing options...
skerim 0 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Bez urazy ale mając przed sobą samochód i nie wiesz jak zdemontować chłodnice może lepiej nie bierz się za wymianę paska. p. s. przewodów od klimy nie trzeba odkręcać, skraplacz jest przykręcony do chłodnicy płynu Tak na marginesie jak ktoś ma chude łapki to da się to zrobić bez darcia przodu, choć oczywiście jest wtedy ciasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qenedi 0 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Ja robiłem w serwisie za 1200 kpl. rozrząd ( pasek,rolka , napinacz hydrauliczny, pompa wody ) i nie rozbierali przodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinch001 64 Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Mi w serwisie krzykneli 2 tyś zł za wymianę rozrządu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts