ploteczka17 Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 siema mam pytanie jaki tłumik byscie mi doradzili do mojej audiczki??;> i nie chodzi mi o beznadziejny bass;/ tylko zwiekrzenie mocy;] mysle o wymianie katalizatora na strumienice i wzucenie tlumika koncowego co jeszcze mogl bym zrobic?? propozycje??
Reggi Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 W Twoim przypadku to ja bym sie wyluzował Moc wydechem ...na wolnossaku ? Ke..strumennica
Nosfer Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 W Twoim przypadku to ja bym sie wyluzował Moc wydechem ...na wolnossaku ? Ke..strumennica Nic Ci to nie da.. Strumiennicę sobie daruj, bo to zło jest.. Jak wytniesz katalizator to albo załóż nowy, albo wspawaj zamiast niego 2.5" rurkę (wybebeszenie katalizatora i zostawienie pustej skrzynki moze dać odwrotny efekt).. A z końcowego tłumika, jak Ci się podoba to załóż sobie fajną końcówkę, albo wypoleruj tą co masz.. Pieniądze, które byś na to poświęcił przeznacz lepiej na inne rzeczy.. Serio - kiedyś jak jeszcze nie miałem pojęcia co to jest silnik wolnossący też miałem jakieś nadzieje :naughty:
ploteczka17 Opublikowano 2 Października 2008 Autor Opublikowano 2 Października 2008 dzieki dzieki;] a co bym mogł zrobic zeby podniesc w niej moc??;>
Nosfer Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Wiesz co .. Najlepiej to dopieść ją wizualnie, zadbaj o wnętrze, jakieś ciekawe mody.. W kestii mocy to najlepiej pogódź się z tym, że jest to zwykłe 1.8 i jakiekolwiek dłubanie w tym silniku jest po prostu nieopłacalne. stosunek wydanych pieniędzy to wzrostu mocy wprawia w osłupienie Już chyba bardziej opłaca się zrobić swap silnika na 1.8T.. Chyba napewno Jakieś mody, gdzie moc wzrośnie o 5-10km za 1500-2000zł to stanowczo padaka Niestety Poszukaj na forum było kilka tematów..
PABLO Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Gdybyś coś już chciał robić to najlepiej załóż nowy katalizator (strumienica nic nie da, nawet dobrej firmy "Micheal"), filtr stożkowy powietrza K&N, gustowny tłumik z fajnym pomrukiem. Taki zestaw raczej nie zamieni twojej A4 w demona prędkości ale będzie to wyglądało efektownie (nie efektywnie) i będziesz miał dobrą zabawę
sokolnh Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 zamiast nowego katalizatora czy strumienicy, wybebesz stary katalizator, wnętrznosci sprzedaj i wstaw poprostu rure do katalizatora, tak żeby spaliny swobodnie przepływały, a na przeglądach zeby nie było problemów ze nie masz kata, powinno troche poprawic samopoczucie a i $$$ troche zostanie
ploteczka17 Opublikowano 4 Października 2008 Autor Opublikowano 4 Października 2008 dzieki ale nie bede zmienial silnika wole kupic nowy samochod np S4:* dziekuje za rade panowie :>
Rekomendowane odpowiedzi