Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Poduszka silnika 2.0 T FSI BGB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie,

Poratuje mnie ktoś numerem poduszki lewej do 2.0 T FSI ?? W razie czego VIN: WAUZZZ8E75A470557

Trochę zgłupiałem z tymi końcówkami, niektóre serwisy podają 8E0199379AF, inne stwierdzają, że ta jest dla silników o pojemności 2.4 i większych... sam już nie wiem.

Druga sprawa, czy opłaca się kupować zamiennik (myślałem o Lemforder), bo cena w ASO trochę mnie osłabiła (niecałe 500zł)

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

bierz lemfa.na pierwszy montaz ida

ok dzięki, pozostaje jeszcze kwestia właściwego numeru

Opublikowano

Lem nie idzie na 1 montaż w B6/B7 jako poducha silnika. na 1montaz idą poduchy angielskiej firmy Avon

a poducha lewa do BGB występuje w 4 rodzajach , w zależności czy jest z czujnikiem/bez, manual/automat, ośka/quattro. Najlepiej kup w serwisie po nr VIN

Opublikowano

Lem nie idzie na 1 montaż w B6/B7 jako poducha silnika. na 1montaz idą poduchy angielskiej firmy Avon

a poducha lewa do BGB występuje w 4 rodzajach , w zależności czy jest z czujnikiem/bez, manual/automat, ośka/quattro. Najlepiej kup w serwisie po nr VIN

Próbuję dostać taką w necie...rzecz jasna ze względu na cenę. Natomiast sama poducha jest bez czujnika, manual, quattro.

Opublikowano

prawidłowy nr poduchy to 8E0 199 379 BG

Opublikowano

a kto powiedzial ze w audi?

Opublikowano

Trochę taniej masz na getem.pl

Jest cały temat o zamiennikach i pewniej wychodzi założyć ori choć drożej, ale nie wymieniasz za pół roku ponownie.

Opublikowano (edytowane)

Witam forumowiczów :).

Mam problem z poduszką silnika z czujnikiem w swoim A4B7 2.0 TFSI Quatro , automat . Nie wiem , która poduszka będzie odpowiednia do mojego auta . Może ktoś mi podpowie jaką zakupić - mój vin

WAUZZZ8E75A429362 

BGB kod silnika

Edytowane przez dario1282
Opublikowano
2 godziny temu, dario1282 napisał:

Witam forumowiczów :).

Mam problem z poduszką silnika z czujnikiem w swoim A4B7 2.0 TFSI Quatro , automat . Nie wiem , która poduszka będzie odpowiednia do mojego auta . Może ktoś mi podpowie jaką zakupić - mój vin

WAUZZZ8E75A429362 

BGB kod silnika

2017-10-25 18_09_42-CarProg2.jpg

Opublikowano

Wielkie dzięki .

Opublikowano

8e0199379bj - za 500zł mam nową oryginalną jak ktoś chce ;)