bruzdu Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 hej Jak w temacie jak zdemontowac listwy ozdobne te na panelu ? bo na drzwiach to duzego klopotu nie ma he Nie chce niczego polamac i stad moje pytanie Pozdrawiam Artur
huzio00 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 jeśli chodzi Ci o dekory z deski to musisz pościągać schowki i konsole środkową są przypięte spinkami podobnie jak te na boczkach
bruzdu Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2015 jeśli chodzi Ci o dekory z deski to musisz pościągać schowki i konsole środkową są przypięte spinkami podobnie jak te na boczkach Ok, dzieki jutro zabieram sie do roboty
kowalzdmf Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 jeśli chodzi Ci o dekory z deski to musisz pościągać schowki i konsole środkową są przypięte spinkami podobnie jak te na boczkach Ok, dzieki jutro zabieram sie do roboty i co nie urwałeś niczego bo ja u siebie też musze wymienić dekory
bruzdu Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 jeśli chodzi Ci o dekory z deski to musisz pościągać schowki i konsole środkową są przypięte spinkami podobnie jak te na boczkach Ok, dzieki jutro zabieram sie do roboty i co nie urwałeś niczego bo ja u siebie też musze wymienić dekory jasne ze urwałem ale tylko ten srodkowy zeby nie rozbierac za duzo , ale wcale ten uchwyt nie jest potrzebny hehe
Matek Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Tez sie musze za to zabrac, te z boczkow to tam banał ale boje sie tego srodkowego co tam połamie przy jego wyciaganiu hehe
huzio00 Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 jak zdemontujesz konsole środkową to nic nie połamiesz
Rekomendowane odpowiedzi