Reggi Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam. Panowie kwestia tego typu, iż kiedyś tam wysyłałem paczki za pośrednictwem firmy wysyłajtaniej.pl Jakiś czas temu dostałem pismo z wezwaniem do zapłaty jakieś kwoty 23 zł czy coś bo niby paczkę wysłałem kiedyś to waga była większa bla bla bla. Okej wchodzę na stronę, a tam już 30zł. No dobra zapłaciłem z bani. Siedzę sobie przed chwilą, a tu mailowe wezwanie do zapłaty faktura Witam,Uprzejmie informuję iż dnia 2015-01-12 upłynął termin płatności dokumentu NK 2/2015. Zwracamy się z prośbą o szybkie uregulowanie płatności.W przypadku nieuregulowania należności we wskazanym terminie sprawa zostanie skierowana na drogę postępowania sądowego co narazi Państwa na dodatkowe koszty postępowania sądowego oraz innych kosztów przez nas poniesionych wraz z kosztami zastępstwa procesowego. .Otwieram fakturę a tam. Obciążyliśmy do zapłaty 8,80 zł za " koszt wezwania do zapłaty" Za to że dostałem maila z fikcyjną kwotą mam zapacić 8,80 ? Nosz kfra to jakieś naciąganie ludzi na fikcyjne koszta. No dobra wchodzę na ich stronę, loguje się a tam " Kredyt - 12,77 zł " do zapłacenia . FAK ZA CO ? Wchodzę w zakadkę faktury, a tam ostatnia faktura VAT z 2013-08-21. Miał ktoś takie akcje z nimi ?
Hugo Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Chyba musisz do nich napisać bo niezły młyn Powiem Ci tylko, że 8.80 to i tak promocyjna cena za wezwanie do zapłaty Banki walą od razu po 30zł
quadral20004 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 zaplaciles 30 zl.masz potwierdzenie tej płatnosci.przefaksuj im to .sprawdz daty.jesli ty szybciej przelales forse niz oni wyslali wezwanie to niech sie wypchaja:)
Rekomendowane odpowiedzi