Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Bartek te od heńka bierz tylko jakieś opony musisz kupić. to są eskowe i jak ma ori to ja bym brał.

Opublikowano

od jakiego henka

Opublikowano

Przyspawa Ci pan Kasza w makowie, jak masz odbitke na lipce w lewo to kawałek dalej prosto i po lewej stronie koło przystanku, nie mam do niego numeru.

Opublikowano
  • Autor
Przyspawa Ci pan Kasza w makowie, jak masz odbitke na lipce w lewo to kawałek dalej prosto i po lewej stronie koło przystanku, nie mam do niego numeru.

dzięki wielkie Seba. niedługo się do niego wybiorę

Opublikowano

panowie mam dylemat znalazłem felgi rs4 18 i 2 cenach i jedne 17 tylko bardzo daleko. to sa 18 Piękne Felgi 18" Orginał AUDI !!! NAPRAWDĘ WARTO !!! Łódź ? Tablica.pl oraz Orginalny wzór Audi RS4 Leszno ? Tablica.pl

podejrzana różnica cen i nie wiem co robić bo ten wzór mi sie podoba. i 17 znalazłem tylkooo daleko;/ Felgi Aluminiowe 5 x 112 vw audi 17 cali Świdnica ? Tablica.pl i to są na 100% oryginał bo dzwoniłem ma mi zdjęcia dosłać a o tamte narazie dodzwonić się nie mogę

Opublikowano
  • Autor

Bartek te pierwsze za 2,5 to oryginały a reszta to są podróby z wzorem od rs. jak chcesz ise upewnić to niech Ci przyśle zdjęcia srodka felg bo tam wszystko jest wybite.

Opublikowano
  • Autor

chopoki trzeba se jakiego spota zrobic :kox: seba ma a4 bartek też no i jeszcze kogoś się ściągnie :wink:

Opublikowano

ja tez weekend odpadam;/ dzis mam 18 siostry ciotecznej jutro urodziny kumpla odpada;// ale trzeba cos wiekszego ogarnac co wy na to? Czekam na felgi i moze na nowym felunku wpadne :)

Opublikowano

Ja z moimi za***istymi felami mogę wpadać:D ja mam propozycję żeby do łodzi myknąć, tylko jutro ma ma być lipna pogoda.

Opublikowano

ja w ten weekend odpadam i w nastepny chyba tez nastepna 18..

Opublikowano
  • Autor

do łodzi to i ja bym sie przjechał:D Ustalimy może jakąś niedzielę:D

Opublikowano

jakies propozycje? i pasowalo by moze wiecej A4 znaleźć ?

Opublikowano
  • Autor

na 28.07 wam pasuje? bo mnie pasuje:wink:

Opublikowano

nie wiem czy nie bd mial imprezy rodzinnej;/

---------- Post dopisany 16-07-2013 at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany 15-07-2013 at 21:06 ----------

mam problem znow felgi... mam w lowiczu do kupna oryginalne felgi z golfa V tylko jest problem z kapslami od audi nie pasja ;/ jakies rozwiazania?

Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany 16-07-2013 at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany 15-07-2013 at 21:06 ----------

mam problem znow felgi... mam w lowiczu do kupna oryginalne felgi z golfa V tylko jest problem z kapslami od audi nie pasja ;/ jakies rozwiazania?

naklejka audi;p

Opublikowano

naklejka audi;p

Adam .... byś się wstydził.... naklejka? wszystko musi być ORI !!!!!! :banan:

Opublikowano

czyli d*pa trzeba szukać jakis felg od audi tylko oryginały wiecie cos moze?