Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wymiana rozrządu i swap pompy oleju 2.0 blb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. :)

Poszukuję na allegro dobrego zestawu do wymiany rozrządu...Na aukcjach znalazłem niby oryginalny zestaw kompletnego rozrządy z ori pompą wody za 690 (link do aukcji poniżej), co wzbudziło moje podejrzenia gdyż kiedy pytałem się w Serwisie VW o org. zestaw rozrządu do mojego BLB powiedzieli mi że kosztuje 1000zł. Po rozmowie telefonicznej ze sprzedającym z allegro powiedział mi że zestaw jest 100% oryginalny.... Co o tym myślicie ? Zamawiać czy kupić zamiennik INA w "normalnej cenie" ?

link do aukcji:

http://allegro.pl/rozrzad-pompa-wody-seat-toledo-3-iii-2-0tdi-16v-oe-i4942598670.html

Edytowane przez wojtek1990.r
Opublikowano (edytowane)

Ina była.montowana na pierwszy montaż na allegro są takie zestawy z tym że brak znaczka wybitnego audi ja te zestawy montowalem w kilku autach i smigaja

Edytowane przez jarfab0511
Opublikowano

Ina była.montowana na pierwszy montaż na allegro są takie zestawy z tym że brak znaczka wybitnego audi ja te zestawy montowalem w kilku autach i smigaja

A uważasz że ten zestaw z aukcji to oryginał ?

Opublikowano

Odezwij sie do H4mm3r'a on też ma ori rozrządy.

Opublikowano

ja montuje takie zestawy w warszatacie od dłuższego czasu i nie ma z nimi problemów

Zakłdam zestawy SKF lub INA

bo żeby zapłacić 400 zł więcej po to żeby miec pudełka z ASO to bez sensu :)

Opublikowano

Mysle podobnie,bo jak chcesz robic duzy przebieg na wymianie tzn tak jak w serwisie bodajze 120 tys.to oki mozna zakladac ori.ale jak nastawiasz sie na 60 tys.max to po co brac ori.

Opublikowano

a czmu 60 a nie 90? 6- to na pompe stare tedi pd juz lecą 90tkm

Opublikowano

Każdy markowy zamiennik Ina, SKF, Ruville daje tyle samo przebiegu gwarantowanego co oryginał.

Bardziej bym się przejmował kto to będzie wymieniał i czy wie co robi a nie tylko flamastrem znaczki na kołach umie zrobić.

Opublikowano

A może lubię mieć oryginalne części z pierwszego montażu w swoim Audi :P Zdecydowałem się na ori zestaw od H4mm3r'a za 700 zł :D A co do wymiany oddaję samochód w pewne ręce do Karola z Raszyna :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...