Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

ściąga auto w prawo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie prośba o pomoc kolega uderzył w kraweznik prawa strona gdzieś przy prędkości 140 kmh kolo prawe cofnął 2 cm wymieniona została zwrotnica z innymi nr wahacz górny tylny lapa silnika 2 nowe opony plus 3 nowe felgi był na zbieżności koła są równo a auto ściąga na prawo a przy prędkości 125-135 delikatne drgania kierownica dodam że był na szarpakach i nie ma luzu na wahaczach nawet nowe opony były na rolkach

Opublikowano

Najłatwiej to sprawdzić gdy masz koła prosto i zmierzyć szparę między kołem a błotnikiem od strony drzwi po obu stronach. Może być że sanki się przesunęły do tyłu z prawej strony delikatnie.

Edytowane przez Darkman

Opublikowano

Jeszcze raz sprawdź zawieszenie oraz ustawienia geometrii. Może jeszcze jakiś wahacz lub końcówki drążka kierowniczego?

Opublikowano
  • Autor

Sanki zapomniałem napisać ze tez cofnelo i przywrócił je spowrotem mi chodzi po głowie ta zwrotnica wymieniona stary śruby jak się przykrycilo z kołem to blokowaly kolo musiałem krótsze te same są wymiary do magla tez zakładane i nie ma luzu

Opublikowano

Zapewne źle ustawiona zbieżność. Przerabiałem to już ze 2 razy. Niby ustawiono a przy większej prędkości ściąga

Opublikowano
  • Autor

wolna sciaga powoli szybko jedziesz sciaga szybko

temat do zamkniecia

Opublikowano

I co zbieżność wyszła czy cos innego?

Opublikowano
  • Autor

Powiem tak wyszło ze magiel ma obudowę pęknięta i luz na skręcie na maksa zrobione tarcze nowe i klocki i dalej auta ściąga w prawo ale poczekamy zobaczymy co na letnich oponach będzie Zbieżność jest ok wcześniej ok była i nawet nie dawno był na zbieżności znowu i ok wszystko