adameksc Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 dzięki za micro spota fura przetestowana chodzi oook co do banga myslałem że mi nerke przesunie no ale próba testów jeszcze trwa zobaczymy co to potrafi mody w dobrym kierunku oby tak dalej pozd.skot ja tez dziękuję za spocik! miałem okazję sprawdzić kilka układów, które są inne niż w moim aucie (układ kierowniczy, zawias etc).
demas Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Dużo włożonej pracy i super efekty Gratuluję udanej zabawy
adameksc Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Opublikowano 18 Marca 2015 Dużo włożonej pracy i super efekty Gratuluję udanej zabawy a ile jeszcze pracy przede mną kolejna zabawa do wykonania
simon__75 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Ciekawy jestem efektu końcowego.Na 100% bedzie lepiej niż teraz. i do malowania. Edytowane 18 Marca 2015 przez simon__75
adameksc Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Opublikowano 18 Marca 2015 nie, dopiero się zabieram za robotę, 3eba było zaopatrzyć się w kilka rzeczy i .... dociąć klocki pod auto nie ustawie całego auta na klockach bo dygam że będzie bęc o glebę, więc dzisiaj 1 strona, jutro 2
adameksc Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) stan przed Edytowane 18 Marca 2015 przez adameksc
seba.jedesign Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Dużo włożonej pracy i super efekty Gratuluję udanej zabawy a ile jeszcze pracy przede mną kolejna zabawa do wykonania Dobra jakość tego produktu i dobre efekty, u mnie już 2 sezony
adameksc Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) osłony oczywiście też grunt to dobrze wszystko oczyścić przed malowaniem, pośpiech niewskazany szkoda tylko że po wczorajszym spocie trochę nie jestem dzisiaj w formie, chyba przeziębienie mnie bierze Edytowane 18 Marca 2015 przez adameksc
skotmen Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) osłony oczywiście też grunt to dobrze wszystko oczyścić przed malowaniem, pośpiech niewskazanya szkoda tylko że po wczorajszym spocie trochę nie jestem dzisiaj w formie, chyba przeziębienie mnie bierze ja bym na twoim miejscu nie malował osłon w kolor czerwony coś mi się wydaje że będzie to kiepsko wyglądało zaciski tak osłony nie Edytowane 18 Marca 2015 przez skotmen
adameksc Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) fotorelacja C.D. po oczyszczeniu, przed malowaniem czyszczenie zajęło ok 1,5h, szczotka druciana, szlifierka z szczotką czyszczącą, papier ścierny zdjęcia to mało oddają ale całość błyszczała efekty oceńcie sami wiem, wiem co będziecie pisać zaraz, że klocki też pomalowałem, ale nie chciało mi się ich oklejać taśmą osłony oczywiście też grunt to dobrze wszystko oczyścić przed malowaniem, pośpiech niewskazanya szkoda tylko że po wczorajszym spocie trochę nie jestem dzisiaj w formie, chyba przeziębienie mnie bierze ja bym na twoim miejscu nie malował osłon w kolor czerwony coś mi się wydaje że będzie to kiepsko wyglądało zaciski tak osłony nie Dawid jak mogłeś pomyśleć, że mogę na czerwono coś malować? Edytowane 18 Marca 2015 przez adameksc
Gibons Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 weź jeszcze malnij te tarcze efekt spoko faktycznie jeśli będzie się to trzymać tyle co kolega pisał to
adameksc Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Opublikowano 18 Marca 2015 weź jeszcze malnij te tarcze efekt spoko faktycznie jeśli będzie się to trzymać tyle co kolega pisał to z efektu jestem bardzo zadowolony, zdjęcia nie oddają rzeczywistego efektu, z resztą sam zobaczysz i ocenisz. wybrałem kolor CARBON - ma tak niesamowitą ilość brokatów metalicznych, że ciężko foto temu zrobić sprzętami jakimi dysponuję
Gibons Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Jeszcze jakies dystanse by sie przydaly do tych kol
skotmen Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 fotorelacja C.D. po oczyszczeniu, przed malowaniem czyszczenie zajęło ok 1,5h, szczotka druciana, szlifierka z szczotką czyszczącą, papier ścierny zdjęcia to mało oddają ale całość błyszczała efekty oceńcie sami wiem, wiem co będziecie pisać zaraz, że klocki też pomalowałem, ale nie chciało mi się ich oklejać taśmą osłony oczywiście też grunt to dobrze wszystko oczyścić przed malowaniem, pośpiech niewskazanya szkoda tylko że po wczorajszym spocie trochę nie jestem dzisiaj w formie, chyba przeziębienie mnie bierze ja bym na twoim miejscu nie malował osłon w kolor czerwony coś mi się wydaje że będzie to kiepsko wyglądało zaciski tak osłony nie Dawid jak mogłeś pomyśleć, że mogę na czerwono coś malować? uffffff myślałem że czerwone tak jak na filmie i opakowaniu , nie mam nic do czerwonego ale jak napisałeś że jeszcze osłony w kolor to sobie pomyślałem
Arcadio.Morales Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Dobre miałeś samochody służbowe - pracowałeś w Audi ? A4 dobrze wygląda (poza czarnymi szybami). Nie rozumiem dlaczego ciemne szyby mają wyglądać źle? Kombi bez ciemnych szyb wygląda jak szklarnia, nic tylko pomidory sadzić i czekać na plony ;D
adameksc Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Opublikowano 22 Marca 2015 Dobre miałeś samochody służbowe - pracowałeś w Audi ? A4 dobrze wygląda (poza czarnymi szybami). Nie rozumiem dlaczego ciemne szyby mają wyglądać źle? Kombi bez ciemnych szyb wygląda jak szklarnia, nic tylko pomidory sadzić i czekać na plony ;D dokładnie szczególnie auto w białym kolorze
Rekomendowane odpowiedzi