pendzel175 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Witam wszystkich chciałem się dowiedzieć czy silnik z automat będzie pasował do manual chodzi mi głownie czy wszystko będzie się zgrywał ze skrzynią i czy 2 masa sprzegła będzie pasowało silnik 1.8t Audi B6
uhu2 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) tak podejdzie manual zamiast automatu.Pamietaj jednak ze musisz wymienic tez sterownik silnika. Zapytaj Czakiego on ten temat u siebie ogarnial. Edytowane 2 Lutego 2015 przez uhu2
pendzel175 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Opublikowano 2 Lutego 2015 tak podejdzie manual zamiast automatu.Pamietaj jednak ze musisz wymienic tez sterownik silnika. Zapytaj Czakiego on ten temat u siebie ogarnial. Ok kolego chodzi o taki temat że mam silnik do kupienia tylko żę jeździł ze skrzynią automatyczną a ja mam u siebie manualną i chcem kupić ten silnik ale nie wiem czy dwumasa będzie pasowała na wał korbowy do tego automatu czy nic nie trzeba przerabiać bo ja ma u siebie zwykły silnik 1.8t avj na manualu i chcem po prostu wsadzić ten silnik od tego samochodu co jeździł z automatem czy nie trzeba żadnych przeróbek robić na wale korbowym Z góry dziękuje
KubaMpakiet Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Nic nie trzeba przerabiac bedzie pasowal napewno
pendzel175 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 Nic nie trzeba przerabiac bedzie pasowal napewno Dzięki kolego a na pewno w wale łożysko igiełkowe jest takie samo ja w manualu
Rekomendowane odpowiedzi