Opublikowano 4 Lutego 201511 l Te spalanie, średni dystans itp to spoko jest Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Te spalanie, średni dystans itp to spoko jest Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka to sa podstawy ;] jak masz czujnik w płynie do sprysku pokaże również Tobie ;]
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Autor A można później dodać za jakiś czas czujnik do płynu np i inne rzeczy ?
Opublikowano 4 Lutego 201511 l A co z manetkami? musiałbym zmienić pod licznik? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 Lutego 201511 l A można później dodać za jakiś czas czujnik do płynu np i inne rzeczy ? można dolożyć ale to kabelkologia ;] A co z manetkami? musiałbym zmienić pod licznik? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka manetka obowiązkowo zmiana pod sedan albo avanta ;]
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Z funkcją do sterowania kompem? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Z funkcją do sterowania kompem? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka manetka do sterownia fisem tylko i wylączenie ;] jak masz ori radio radio bedzie Ci też pokazywać na fisie ;]
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Autor Ok czyli żeby wszystko było jak Bozia nakazała to manetki z fis i licznik z fis taki jak Ty masz i to wszystko ? Dużo z tym roboty ?
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Mam nie ori radio właśnie Zastanawiam się czy się z tym bawić Fajna sprawa w sumie Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 11 Lutego 201511 l Ok czyli żeby wszystko było jak Bozia nakazała to manetki z fis i licznik z fis taki jak Ty masz i to wszystko ? Dużo z tym roboty ? Podłączam się do pytania Mam pół fis i by przejść na pełen fis potrzebuję licznik z full fis i manetki pod sterowanie fisem. Licznik z pełnym fisem pokazuje dodatkowo spalanie, czas pracy itp itd. ale czy trzeba dokładać nowe kable by pokazywał ładowanie aku i temperaturę oleju? By pokazywał które drzwi są otwarte to owszem trzeba kable nowe kłaść, ale co z ładowaniem i temp oleju?
Opublikowano 11 Lutego 201511 l Ok czyli żeby wszystko było jak Bozia nakazała to manetki z fis i licznik z fis taki jak Ty masz i to wszystko ? Dużo z tym roboty ? Podłączam się do pytania Mam pół fis i by przejść na pełen fis potrzebuję licznik z full fis i manetki pod sterowanie fisem. Licznik z pełnym fisem pokazuje dodatkowo spalanie, czas pracy itp itd. ale czy trzeba dokładać nowe kable by pokazywał ładowanie aku i temperaturę oleju? By pokazywał które drzwi są otwarte to owszem trzeba kable nowe kłaść, ale co z ładowaniem i temp oleju? rozumiem że masz lifta całego ?
Opublikowano 11 Lutego 201511 l fajna sprawa i jeden z lepszych modów dlatego też zastanawiałem się nad tym, za bardzo się nie znam na elektronice i nie wiem czy bym wyrezal
Opublikowano 11 Lutego 201511 l fajna sprawa i jeden z lepszych modów dlatego też zastanawiałem się nad tym, za bardzo się nie znam na elektronice i nie wiem czy bym wyrezal tak jak Ci pisałem masz takie samo jak moje byłe także tam dużej filozofii nie ma tylko lutowanie 10 kabelków.. licznik leży u mnie jak coś jest na sell
Opublikowano 11 Lutego 201511 l Będę pamiętał Zakładam navi ori do siebie z 2DIN, przemyśle jeszcze opcje zegarów Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Lutego 201511 l przez BF10
Opublikowano 11 Lutego 201511 l Autor Miałeś 1 din i zmieniasz na 2 din ? Ile zapłaciłeś za cały zestaw gotowy do montażu z 2 din i navi ?
Opublikowano 11 Lutego 201511 l Ok czyli żeby wszystko było jak Bozia nakazała to manetki z fis i licznik z fis taki jak Ty masz i to wszystko ? Dużo z tym roboty ? Podłączam się do pytania Mam pół fis i by przejść na pełen fis potrzebuję licznik z full fis i manetki pod sterowanie fisem. Licznik z pełnym fisem pokazuje dodatkowo spalanie, czas pracy itp itd. ale czy trzeba dokładać nowe kable by pokazywał ładowanie aku i temperaturę oleju? By pokazywał które drzwi są otwarte to owszem trzeba kable nowe kłaść, ale co z ładowaniem i temp oleju? rozumiem że masz lifta całego ? tak, lift z pół fisem
Opublikowano 12 Lutego 201511 l Miałeś 1 din i zmieniasz na 2 din ? Ile zapłaciłeś za cały zestaw gotowy do montażu z 2 din i navi ?Mam 1DIN, zmieniam na 2DIN. Na razie kupiłem navi, za jakiś czas konsole itp, wszystko żeby ją zamontować w aucie Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Lutego 201511 l przez BF10
Opublikowano 12 Lutego 201511 l Ok czyli żeby wszystko było jak Bozia nakazała to manetki z fis i licznik z fis taki jak Ty masz i to wszystko ? Dużo z tym roboty ? Podłączam się do pytania Mam pół fis i by przejść na pełen fis potrzebuję licznik z full fis i manetki pod sterowanie fisem. Licznik z pełnym fisem pokazuje dodatkowo spalanie, czas pracy itp itd. ale czy trzeba dokładać nowe kable by pokazywał ładowanie aku i temperaturę oleju? By pokazywał które drzwi są otwarte to owszem trzeba kable nowe kłaść, ale co z ładowaniem i temp oleju? rozumiem że masz lifta całego ? tak, lift z pół fisem z tego co wiem sprawa grubsza bo tam trzeba kodować od nowa immo a nie wiem jaki to koszt tego ;/ Będę pamiętał Zakładam navi ori do siebie z 2DIN, przemyśle jeszcze opcje zegarów Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka można podlączyć spokojnie. W marcu bede w polsce mozna wysłac