najssa Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich . Od pewnego czasu jestem szczesliwym posiadaczem audi a4 b6 2,5 tdi o oznaczeniu silnika bdg z przebiegiem 220 tys w dniu zakupu na co nie mam zadnego potwierdzenia niestety . Wysposazenie autka to miedzy innymi 4x elektryczne szyby elektryczne lusterka mala navi miedzy licznikami zmieniarka cd lecz nie dziala poprzedni właściciel zmienil radio bi xenony spryskiwacze zawieszenie z s-lina i tylko tyle Z zmian jakie narazie dokonalem to: Wymiana foteli oraz tylniej kanapy pelen mc donald oraz otwor na narty. na skory z a6 c6 wymiana galki zmiany biegow na ta z s-lina uszczelnie skrzynki na podszybiu wymiana tylnych lamp na cale czerwone przejscie z oleju schela na motula 0w30 regeneracja srodkowej konsoli panelu klimatronika wlacznika swiatel oraz wszystkich raczek drzwi . montaz obu wkladow lusterek z martwym polem z a6c6 pomalowanie proszkowo felg zimowych na czarny mat wymiana wszystkich żarówek wewnątrz na ledy wymiana hebli przod tarcze i klocki textar montarz radia pioneer avic x1r oraz pozostawienie tuby po poprzednim właścicielu Polerka calego lakieru na aucie ponieważ byl zniszczony od myjni automatycznej. pospawanie podlokietnika oraz schowka W planach : Montaz pakietu podswietleniowego juz czeka wymiana amortyzatorów na gwintowane zakup felg na lato 18 lub 19 cali pomalowanie przednich blotnikow wychodza ogniska korozji zrobienie przedniego zderzaka na gładko montaz pół przelotu wymiana tylniej dokladki zderzaka zebym mogl wyciagnac koncowki na zewnatrz obicie boczkow skora oraz podlokietnika zakup welurowych dywanikow na lato pomalowanie ramion wycieraczek wymiana tylniej wycieraczki Z gory Dziękuję za uwagi sugestie i komentarze Edytowane 11 Lutego 2015 przez najssa
audia4sline Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Witam serdecznie wszystkich . Od pewnego czasu jestem szczesliwym posiadaczem audi a4 b6 2,5 tdi o oznaczeniu silnika bdg z przebiegiem 220 tys w dniu zakupu na co nie mam zadnego potwierdzenia niestety . Wysposazenie autka to miedzy innymi 4x elektryczne szyby elektryczne lusterka mala navi miedzy licznikami zmieniarka cd lecz nie dziala poprzedni właściciel zmienil radio bi xenony spryskiwacze zawieszenie z s-lina i tylko tyle Z zmian jakie narazie dokonalem to: Wymiana foteli oraz tylniej kanapy pelen mc donald oraz otwor na narty. na skory z a6 c6 wymiana galki zmiany biegow na ta z s-lina uszczelnie skrzynki na podszybiu wymiana tylnych lamp na cale czerwone przejscie z oleju schela na motula 0w30 regeneracja srodkowej konsoli panelu klimatronika wlacznika swiatel oraz wszystkich raczek drzwi . montaz obu wkladow lusterek z martwym polem z a6c6 pomalowanie proszkowo felg zimowych na czarny mat wymiana wszystkich żarówek wewnątrz na ledy wymiana hebli przod tarcze i klocki textar montarz radia pioneer avic x1r oraz pozostawienie tuby po poprzednim właścicielu Polerka calego lakieru na aucie ponieważ byl zniszczony od myjni automatycznej. pospawanie podlokietnika oraz schowka W planach : Montaz pakietu podswietleniowego juz czeka wymiana amortyzatorów na gwintowane zakup felg na lato 18 lub 19 cali pomalowanie przednich blotnikow wychodza ogniska korozji zrobienie przedniego zderzaka na gładko montaz pół przelotu wymiana tylniej dokladki zderzaka zebym mogl wyciagnac koncowki na zewnatrz obicie boczkow skora oraz podlokietnika zakup welurowych dywanikow na lato pomalowanie ramion wycieraczek wymiana tylniej wycieraczki Z gory Dziękuję za uwagi sugestie i komentarze Ciekawie ale zderzak nie na płasko lecz s-line kolorek ładny jak moja:)
Rekomendowane odpowiedzi