Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

18 RS4 ori czy replika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zbliża się wiosna i czas zacząc szukac felunku....Nagrzałem sie na felge o wzorze RS4 do budy b6

Chciałbym wzór identyko jak z tej aukcji :

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5051811957&ref=last-visited

jednak wiem ze to replika niby włoska wdziecznie brzmiaca marka 4ratis....

I teraz moje pytanie....Czy ktos cos wie o tej nazwie?Nie wygna sie przy pierwszej dziurze w drodze??

Chciałbym ori ale...ciezko znalezc ta felge z et 35 a na takim et teraz jezdze i nie jestem fanem dystansu to raz ...a dwa ta felga wychodziła ze strasznie wpuszczonym et typu 54 ...i tu by trzeba było zapodac dystans jak np z tej aukcji:http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5029761209&ref=last-visited

Jednak tu widac iz felga w srodku jest bardziej ,,płaska" do przodu a to mnie troche razi ,no ito et :angry: ale jest to jednak ori....odnowiło by sie i byłby git....

Wracając .....jakie macie znanie o tej włoskiej chińszczyznie??

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.Zbliża się wiosna i czas zacząc szukac felunku....Nagrzałem sie na felge o wzorze RS4 do budy b6

Chciałbym wzór identyko jak z tej aukcji :

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5051811957&ref=last-visited

jednak wiem ze to replika niby włoska wdziecznie brzmiaca marka 4ratis....

I teraz moje pytanie....Czy ktos cos wie o tej nazwie?Nie wygna sie przy pierwszej dziurze w drodze??

Chciałbym ori ale...ciezko znalezc ta felge z et 35 a na takim et teraz jezdze i nie jestem fanem dystansu to raz ...a dwa ta felga wychodziła ze strasznie wpuszczonym et typu 54 ...i tu by trzeba było zapodac dystans jak np z tej aukcji:http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5029761209&ref=last-visited

Jednak tu widac iz felga w srodku jest bardziej ,,płaska" do przodu a to mnie troche razi ,no ito et :angry: ale jest to jednak ori....odnowiło by sie i byłby git....

Wracając .....jakie macie znanie o tej włoskiej chińszczyznie??

Pozdrawiam

Witaj,

Za te pieniądze znajdziesz ładne ori 18". Cholera wie z jakiego stopu te felgi "włoskie". Wiesz, że repliki są cięższe niż ori?

Pozdrawiam!

Opublikowano
  • Autor

no własnie o wage musze sie tego sprzedawcy wypytac :kwasny: jaki moze bys stosunek wagi ori do repliki w tym przypadku felgi 18 cali?

Opublikowano

Ja kupiłem ori 3 sztuki za 600zł + jedna z allegro za 400 zł. Malowanie systemowe 640 zł i prostowanie dwóch sztuk 100zl. Trzeba poszukać i można coś znaleźć. Chyba z felgami lepiej nie ryzykować.

Opublikowano
  • Autor

3 sztuki ori za 600 zł a i tak prostowałes je?

Opublikowano

3 sztuki kosztowały razem 600 zł czyli 200 zł sztuka. Jak się dobrze poszuka to można trafić coś fajnego.Ważne żeby się tylko nie napalać. Te trzy sztuki były z powypadkowego auta.

Opublikowano
  • Autor

hehe to tylko pogratulowac celnego strzalu

Opublikowano

3 ori sztuki rs4 18 cali po 200zł? :o

Opublikowano

Tak się trafiło. Z oponami Dunlop Sp sport maxx 245/45 r 18 (bieżnik 6 i 4,5 mm) . Jakby ktoś chciał to sprzedam tanio.

Edytowane przez rafal1234