Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Który laptop wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam laptopa w cenie +/- 1 tys. zł.

Potrzebuje go przede wszystkim do internetu no i czasami może będę chciał zagrać w jakąś grę.

Biorę po uwagę ten:

http://allegro.pl/show_item.php?item=5055402195&sh_dwh_token=d0b6dd74a8394345128e20d296cb1c5e

albo ten:

http://lenovo.strefamarek.allegro.pl/lenovo-g50-45-156-amd-4gb-500gb-win8-1-zestaw.html

Która opcja lepsza?

Opublikowano

Z tych dwóch co podałeś lepszą opcją będzie Lenovo. Ale jeśli chcesz pograć w gry to szukaj już lapka z Intel Core i3.

Opublikowano

oczywiste ze lenovo. naprawde robia dobre lapki. wez go ale bez systemu. zaplacisz duzo taniej. a system sam sobie wgrasz,jakiegos pirata

Z tych dwóch co podałeś lepszą opcją będzie Lenovo. Ale jeśli chcesz pograć w gry to szukaj już lapka z Intel Core i3.

:grin: na i3 to w mario brosa chyba tylko pogra :D

Edytowane przez quadral20004

Opublikowano

Napewno więcej pogra na i3 niż na tym lenovo a pisał że czasami bd chciał pograć. Lenovo dobre lapki no nie przesadzaj nic nadzwyczajnego nie mają, a moim zdaniem tandeta.

Opublikowano
  • Autor

Czyli o pograniu w np. fife mogę zapomnieć kupując lapka za taką kasę?

Opublikowano

Tak możesz zapomnieć. Ten laptop nada się tylko do prostych prac biurowych oraz przeglądania neta, chociaż i w tych zastosowaniach bd czuć że nie ma mocy.

Opublikowano

Ciężka sprawa, pograć może i pograsz, ale na najniższych detalach. Ta karta graficzna nie jest zbyt dobra, była montowana do laptopow z najniższej polki i nie jest przystosowana do gier tak samo jak 6310, bardziej do prostych czynności typu ogladanie filmu, czy przeglądanie internetów:) Lepiej dolożyć troszke kupić coś lepszego bo z takimi to bedzie Cie ku..... szczelała:)

Opublikowano

Napewno więcej pogra na i3 niż na tym lenovo a pisał że czasami bd chciał pograć. Lenovo dobre lapki no nie przesadzaj nic nadzwyczajnego nie mają, a moim zdaniem tandeta.

dziewczyna ma lenovo 8 lat i chodzi bez problemu bateria jej trzyma 2-3 godziny bez ladowarki. ja mam lenovo 2 lata i wyglada jak nowy. moim zdaniem lenovo robi solidne lapki z dobrych materialow.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za info koledzy, trochę mi rozjaśniliście.

Opublikowano

dziewczyna ma lenovo 8 lat i chodzi bez problemu bateria jej trzyma 2-3 godziny bez ladowarki. ja mam lenovo 2 lata i wyglada jak nowy. moim zdaniem lenovo robi solidne lapki z dobrych materialow.

Może 8 lat temu to tak ale w dzisiejszych czasach robi się jak najwięcej i jak najtaniej. Kup takiego laptopa za 1000zł to nie przetrwa 8 lat. Więc nie ma co porównywać.. a to że trzyma 2-3 godziny bez ładowania po 8 latach to ciężko mi w to uwierzyć. Ale cuda się zdarzają.

Opublikowano

Bo Lenovo było bardzo dobre jakość/cena, ale było.Teraz problemy z zawiasami itd.

Ale Asus to dopiero śmieć w wersjach wypas pod gry co drugi usmaży grafikę.

Nie ma jak Dell.

Opublikowano

Dokładnie nie ma to jak Dell.

Opublikowano

Acer asus to jak mowicie totalny smiec. A co ddo tych 2 3 godzin trzymania baterii to zasluga jej ojca.nigdy baterii nie uzywal.zawsze podlaczal sie pod ladowarke

Opublikowano

W bateriach najlepszy był Fujitsu Siemens. Po tygodniu od zakupu już chodził tylko z zasilaczem.[emoji12]

Opublikowano

Ja osobiście polecam Dell (no ale to nie w tej kasie) natomiast odradzam HP, kupiłem HPka moim rodzicom (wcale nie był tani 2500PLN) i muszę powiedzieć że klawiatura w tym sprzęcie to totalna porażka :facepalm:

Spacja ma podparcie tylko a jednym styku (tak mi pan w servisie gwarancyjnym tłumaczył) co powoduje że trzeba ją centralnie na środku wciskać inaczej nie działa i efekt jest taki że wychodzi nam kilometrowy wyraz/zdanie :facepalm:

Opublikowano

Radeony to padaczki. Ja mam Lenovo 17cali 2 lata i jak nowy.Zawiasy też chodzą jak nowe.Bateria około 2h na przeglądaniu neta.Tylko kurz strasznie na nim widać ;p

Opublikowano

Radeony to padaczki. Ja mam Lenovo 17cali 2 lata i jak nowy.Zawiasy też chodzą jak nowe.Bateria około 2h na przeglądaniu neta.Tylko kurz strasznie na nim widać ;p

dokaldnie,bo sie swieca jak psie kohones:D matryce maja lustrzane,ale idzie sie do tego przyzwyczaic :) jedna rzecz jaka mi sie podoba w lenovo to poswietlana klawiatura.

ja mam cos takiego http://allegro.pl/lenovo-y580-i7-3630qm-8gb-1tb-gtx-660m-fhd-w8-fv-i5088465683.html

lol cena po 2 latach prawie 2 razy nizsza :)

Edytowane przez quadral20004

Opublikowano

Ja za swojego płaciłem 2 lata temu niecałe 1700 chyba.17 cali,procek Intel B960,4GB RAM,GF GT 635M i 1TB z 8GB SSD jako bufor :) I się zdziwiłem jak gierki na tym odpalałem.A mówili że nic nie pójdzie ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak będzie w opcji kup teraz to dokładaj 400 stówki i kupuj tego http://allegro.pl/mega-gracz-4-rdzenie-a8-6410-amd-8gb-1tb-win-8-1-i5102243638.html

ja mam lepszą wersję 12GB ramu i jest za***isty do pracy i do gier bateria trzyma naprawdę długo.