bediks Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Opublikowano 21 Lutego 2015 I coins do fut fify 2014 100 000 w ps4 jest za 4 zł a x za 8 zł
tracer123 Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 czy ja wiem czy tak ledwo na full hd daja. zalezy jaka gra i jaki kabel hdmi kabel hdmi nie ma nic do wydajności konsoli. w ps4 siedzi pecet za ~1700 zł. full hd w 60 fps (ba, nawet 30) to wyzwanie dla procesora z laptopa (8 rdzeniowy jaguar) i grafiki pokroju hd7700.
kodzak0 Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 kabelek tez swoje robi. masz slabej jakosci kabel to i grafika inna w grze. pezerabiane to bylo przezemnie i przez znajomych
tracer123 Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 to oznacza tylko tyle że poprawiłeś sobie obraz do takiego jaki ma być. tyle. kabel nie ma nic wspólnego z wydajnością konsoli.
kodzak0 Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 ale ja sie nie spieram o wydajnosc tylko ze dobry kabel tez jest podstawa
bediks Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 Wykupilem sobie subskrypcje na Allegro gold, działa zdążyłem przeczytać w necie dlaczego tak tanio , ze kupują zdrapki w innych regionach krajach gdzie jest to tańsze i stad to , wiec niby szemrane ale legalne Pytanie mam co do kupowania profili z gra na Allegro Ma ktos doświadczenie na tym polu ? Gta 5 mega tanio 40 zł ale bez multi, kupiłem , nawet dostępu do tego konta do xbox live nie ma wiec pewnie nie aktywne juz, pytanie czy ban za to grozi czy nie
Kocur84 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Kabel ma wplyw na jakosc?! Ha ha haaa... Tak to jest jak ktos nie ma pojecia a sie wypowiada bo tak mu sie wydaje.. Chlopie jak nie masz wiedzy to poczytaj sobie o przekazie obrazu i dzwieku za posrednictwem hdmi.. Jakosc przewodu hdmi ma wplyw tylko i wylacznie na jego trwalosc w zwiazku z uzytymi materialami do jego wykonania.. Sygnal jaki plynie pozostaje bez zmian pobiewaz zawsze jest to ten sam sygnal cyfrowy.Takze podsumowujac.. Przewod za 15zl=przewod za 200 tylko z gorsza jakoscia jego wykonania!
tracer123 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) w krótkich kablach 2 czy 4 metry różnicy w obrazie nie da się zauważyć, w końcu przez kabel idzie sygnał cyfrowy w postaci jedynek i zer w długich tanich kablach 10m+ już mogą pojawić się przekłamania tych 1 i 0. to jest jak z audiofilami którzy twierdzą że przewód za 1000 zł metr da lepszy i stabilniejszy prąd niż ten za 5 zł za metr btw. obecne kable hdmi nie są przeznaczone do tv 4k. potrzeba nowych kabli 1.4 żeby cieszyć się odpowiednim obrazem. Edytowane 22 Lutego 2015 przez tracer123
rybus85 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Dokładnie.Testowałem ze starym chyba z 10 różnych i zero różnic Na TV 4k żeby nie było
kodzak0 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 nietwierdze ze sie znam tylko mowie co zaobserwowalem u siebie i tyle Pytanie mam co do kupowania profili z gra na AllegroMa ktos doświadczenie na tym polu ?Gta 5 mega tanio 40 zł ale bez multi, kupiłem , nawet dostępu do tego konta do xbox live nie ma wiec pewnie nie aktywne juz, pytanie czy ban za to grozi czy nie temat jest latwy w tej kwesti. kupujesz robisz konto z gra sciagasz i grasz na swoim
bediks Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 Bardziej mnie nurtuje czy ban grozi , w instrukcji podają zeby offline w ustawieniach konsoli na czas grania Tak teraz sobie czytam ze te gry to sa kupowane pewnie z kradzionych kart
kodzak0 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 nie wiem na jakiej zasadzie oni udostepniaja te gry ale bana nie ma. Kolega kupil tak ufc. Koles Ci podaje dane, Ty sie logujesz i pobierasz. Potem wchodzisz na swoje konto i grasz. Tylko niemozesz usunac konta z ktorego pobierales gre, po jakims czasie on i tak zmieni haslo.
Rekomendowane odpowiedzi