tomaszzz Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Ma taki maly problem musze wyminic z tylu amortyzatory ale mam obnizane zawieszenie, sprezyny H&R i nie wiem jakie ma do tego kupic amorki, prosze o jakies sugestje ale takie co by mnie cena nie zabiła do dam jeszcze ze chodzi o audiczke avant.
zdeniu Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 powiedz jeszcze o ile te sprężyny obniżają
tomaszzz Opublikowano 10 Października 2008 Autor Opublikowano 10 Października 2008 nie jestem pewien ale chyba o 35mm
x-matyas Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Witam. Ja chciałbym sie podpiąć pod ten temat bo mam taki sam problem jam tez sprężyny H&R i na standardowych amorach troszke buja i juz mam do wymiany tyle amory a przednie juz tez nie sa za ciekawe. Więc tez chciałbym sie dowiedzieć czy mogą być standard czy musze zmienic na jakies sportowe?
tomaszzz Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Opublikowano 8 Listopada 2008 Ja w koncu kupilem MTS z alegro i jutro bede testowal jak sie samchod prowadzi, amory to nie caly zakup do tego dochodza poduszki "lozysko gorne i dolne amortyzatora ", odbijaki do sportowego zawieszenia sa nizsze i oslony amotryzatorow.
soolek Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja w koncu kupilem MTS z alegro i jutro bede testowal jak sie samchod prowadzi, amory to nie caly zakup do tego dochodza poduszki "lozysko gorne i dolne amortyzatora ", odbijaki do sportowego zawieszenia sa nizsze i oslony amotryzatorow. :> Też mam amorki MTSa. Twardawo jest, ale o to chodziło. tomaszzz daj znać jak u Ciebie się będą sprawowały.
tomaszzz Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Opublikowano 10 Listopada 2008 Roznica jest olbrzymia, stare juz byly na makasa zurzyte, i nosilo po drodze a po za tym byly to amortyzatory seryjne a teraz jest sztywno, fajnie sie jezdzi ale po rownych drogach bo na dziurach to, wstrzasu mozgu mozna dostac
Rekomendowane odpowiedzi