zagma Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) Witam Nie znalazłem tematu filmów z drogi, a chyba coraz więcej osób się z tym spotyka. Przedstawiam film z kilku sytuacji drogowych http://youtu.be/pp7SWcO-PN4 Nagrany telefonem (aplikacja DriveMate Rec - CARMATE), oraz Sony HDR-AS30V Edytowane 17 Lutego 2015 przez zagma
quadral20004 Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 na stronce policji jest dzial gdzie sie umieszcza takie filmy . kolega z legnicy z tej b6 moze starci prawko.ja na twoim miejscu pomoglbym mu w tym pozdrawiam cie serdecznie.obyw wiecej nagaran i lapanek na piratow
zagma Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Opublikowano 17 Lutego 2015 Lubię szybko jeździć swoją starą B6, ale ten gość wykazał się skrajnym debilizmem. Niestety, ale ten film ma już z 1,5 roku i akurat tutaj nie jest widoczny cały nr (na kompie mam całość)
quadral20004 Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 kolego wystarczy ze wyzlesz foto na policje.nie musisz calego nagrania
Rekomendowane odpowiedzi