Kazek 1.9 Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam , Wczoraj czyściłem całą skrzynke bezpiecznikową no i wiadome pojawiły sie różne kontrolki od silnika esp itp . Po przejechaniu powiedzmy 5 km do domu wszystko znikło tylko że na panelu klimy nie chce się wył. przycisk Econ niewiem co z tym zrobić cholerka .. nic nie odłączałem od klimy tylko po zaniku napiecia coś jej się stało najgorsze jest to że nie mam jak podłączyć fure pod kompa dopiero za 2/3 tyg bedzie okazja niestety .. Czy tylko jest mozliwe przez kompa zobaczenie o co tam chodzi ? w sumie nie przeszkadza mi jak narazie jazda w trybie econ wszystko inne pracuje tak jak należy .. no prawie heeh silniczek jeden do wymiany od klimy a tak wszystko gra Panowie podpowiedzcie co to może być żebym był nakierunkowany co do sprawy .. Miał ktoś juz taki przypadek ?
Kazek 1.9 Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Opublikowano 19 Lutego 2015 W tamtym roku był dobijany na wakacjach więc raczej jest noo chociaż niewiem .. w sumie to może być to ..
Kazek 1.9 Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Opublikowano 19 Lutego 2015 Zapewne tak dzięki za info temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi