Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Sedan, 2.0TDI, S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Samochod krecony, zakup anulowany. Temat do usuniecia :)

Edytowane przez Sylwestro101
Opublikowano

Fajna A4 ale chyba po jakimś dzwonie bo tył s-line a przód zwykły zderzak , no chyba ze sam zmieniłeś tylną klapę . Bezawaryjności

Opublikowano

Ładne to masz. :thumbup1:

Kolor nietypowy. Tylko zastanawia mnie klapa z przetłoczeniem w samochodzie bez zewnętrznego sline.

Powodzenia w modach.

Opublikowano (edytowane)

Obecny wlasciciel kupil go w Tysklandzie w 2008, rok po produkcji i ma go az do teraz, starszy gosc, który pracuje za granica a jezdzi nim tylko jak jest w Norwegii. Czekam na sprawdzenie wszystkiego w serwisie ale poki co to wszystko wyglada dobrze, mam nadzieje, ze nie ma tu zadnego haczyka ;)

Opublikowano

Jeszcze jeśli dobrze widzę to reflektory masz różne - jeden z białym kierunkiem, a drugi z pomarańczowym. :whistling:

Opublikowano

Faktycznie! Tak sie podjaralem samochodem, ze tego nie wychaczylem. Zaraz zobaczymy co mi na to odpisze

Opublikowano

Emocje to najgorszy doradca podczas zakupu samochodu. ; )

Zweryfikuj sobie te drobiazgi albo po prostu to olej żebyś nie dostał zawału gdyby jednak coś wyszło. :decayed:

Opublikowano (edytowane)

Zakup nie jest jeszcze sfinalizowany takze nie bedzie problemu jakbym sie rozmyslil. Dostalem troche dziwna odpowiedz "Reflektor byl zmieniony a Audi nigdy mi nie powiedzialo dlaczego"

Opublikowano

Ciekawe czemu zderzak przedni jest zwykły plus różne lampy przednie , pewnie był walnięty z przodu oby nie mocno .

Auto z którego roku ?

Opublikowano

Ciekawe czemu zderzak przedni jest zwykły plus różne lampy przednie , pewnie był walnięty z przodu oby nie mocno .

Auto z którego roku ?

Idąc tym tropem tył też musiałby być po przygodzie. Nie ma co gdybać, właściciel sobie sprawdzi co trzeba.

Opublikowano

Samochod z 2007. Wciaz czekam na odpowiedz obecnego wlasciciela, troche dlugo sie zastanawia.

Opublikowano

Kolor fajny wyposażenie też oby nic poważnego nie było .

Czyli coś się działo z prawej strony .

Opublikowano

A tak w ogole to te Audi wychodzily z fabryki z bialymi kierunkami?

Opublikowano

Tak auta od 2007 mają białe kierunki .

Opublikowano

Ładna, tylko wygląd tak , jakbyś miał jeden biały i pomarańczowy kierunkowskaz . Na jednym ze zdjęć można zobaczyć. Specjalnie fotki tylko z boku :D

Opublikowano

"Moja ex zona pomylila gaz z hamulcem i uderzyla w slupek z predkoscia 10km/h, dlatego lampa i zderzak sa zmienione"

Opublikowano

Sprawdź ten samochód dokładnie zanim sfinalizujesz zakup bo czytając to wszystko mocno bym się zastanowił nad kupnem...

Zakup nie jest jeszcze sfinalizowany takze nie bedzie problemu jakbym sie rozmyslil. Dostalem troche dziwna odpowiedz "Reflektor byl zmieniony a Audi nigdy mi nie powiedzialo dlaczego"

"Moja ex zona pomylila gaz z hamulcem i uderzyla w slupek z predkoscia 10km/h, dlatego lampa i zderzak sa zmienione"

Śmieszne te odpowiedzi są właściciela. :facepalm:

Wg mnie ten wątek powinien trafić do zakupu kontrolowanego. :wink4:

Opublikowano

Oczywiscie, ze sie zastanawiam. W poniedzialek kolega sprawdzi to wszystko w serwisie Audi, jezeli ta historia pokryje sie z serwisem to raczej sie zdecyduje ;)

Opublikowano

Ślicznotka jak każda OOOO A4

Opublikowano

Dobra baza do modzenia, jak chcesz upchać ten grill z RS4 bez zmiany zderzaka?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...