aras_85 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Posiadam u siebie kierownice 4-ro ramienna, poducha z multi i chce ja wymienic na 3 ramiona, okablowanie bedzie pasowac czy sie rozni? Ewentualnie jak nie pasuje czy mozna jakos przerobic? Pozdrawiam
nitroo Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Czyli rozumiem, że usuwasz multifunkcję? Bo trzyramiennych z multi nie widziałem... Jeśli tak, to okablowanie MF różni się od pozostałych. Inaczej - masz kierownicę z B6, czy z innego modelu? Najlepiej wrzuć fotkę.
aras_85 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Czyli rozumiem, że usuwasz multifunkcję? Bo trzyramiennych z multi nie widziałem... Jeśli tak, to okablowanie MF różni się od pozostałych. Inaczej - masz kierownicę z B6, czy z innego modelu? Najlepiej wrzuć fotkę. mam kiere z B6 cztery ramiona z multifunkcja, chce wymienic na kiere z b6 3 ramiona bez multi, wiem, ze do multi idzie kabelek dodatkowy, ale czy do poduszki jest taki sam (jedna wtyczka)? Edytowane 23 Lutego 2015 przez aras_85
nitroo Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 To zupełnie inna wiązka. W multi inaczej jest rozwiązany klakson. A dlaczego usuwasz MF?
aras_85 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) To zupełnie inna wiązka. W multi inaczej jest rozwiązany klakson. A dlaczego usuwasz MF? nie podoba mi sie ta kiera, a od b7 za droga teraz nasuwa mi sie pytanie, czy tasme kierownicy tez trzeba wymienic? Edytowane 23 Lutego 2015 przez aras_85
aras_85 Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Opublikowano 26 Marca 2015 kabel od kiery bez multi nie pasowal do gniazda w tasmie, w ogole inna wtycznka, trzeba przerobic kabel od kiery z mf i gra..
nitroo Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 A widzisz, nie porównywałem taśm, a po ciemku wyglądały podobnie Fakt - wiązki są zupełnie inne. Moim zdaniem jednak zrobiłeś moda na minus, zamiast na plus...
aras_85 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Opublikowano 27 Marca 2015 A widzisz, nie porównywałem taśm, a po ciemku wyglądały podobnie Fakt - wiązki są zupełnie inne. Moim zdaniem jednak zrobiłeś moda na minus, zamiast na plus... chodzi tez o to, ze kiere trojramienna mialem ladnie obszyta nowa skora, a cztery ramiona juz widac slady zuzycia
Rekomendowane odpowiedzi