vega25 Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam zauważyłem dzisiaj jak wsiadłem do mojej audi że fotel kierowcy przy wsiadaniu tak trzeszczał. Wstałem i znowu siadałem i znowu ten sam dźwięk jeszcze na dniach ostatnich tego nie było. Co może dziać się??
misiek95 Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 jakie to fotele? cokolwiek może sie dziać. musisz wyjąć na stół, obrócić, trochu go ponaciskać i bedziesz wiedział co trzeszczy
lukasz92 Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 tam sa takie 3 srubki trzeba je pewnie dokrecić ewentualnie dac podkładki
niziol13 Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 a ten dzwięk nie dochodzilł z oparć, jeśli masz w elektryce to tak będzie bo miałem to samo
vega25 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Opublikowano 24 Lutego 2015 No dzięki dzięki koledzy za pomoce, są to zwykłe fotele bez elektryki. jedyne co mają to poduszki powietrzne czy kurtyny. Zobaczę i dam znać w poście co jest grane.
las3rr Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Najprawdopodobniej coś zaczyna pękać, mi ostatnio fotel strzelił w siedzisku z przodu, tam gdzie cała podstawa trzyma się mocowania, fotel nie miał podparcia przez co przy gazowaniu przechylał się do tyłu, a hamowaniu do przodu, efekt dość irytujący, Możliwe też że uszkodziło/pękło któreś kółeczko na przeszyciu.
Rekomendowane odpowiedzi