Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Emblemat/Logo na błotnik Audi przedlift

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć czy gdzieś w obiegu można kupić taki emblemat? Na allegro znalazłem jedynie to - http://allegro.pl/emblemat-na-blotnik-logo-znaczek-audi-80-100-a4-b4-i5077462671.htmlnie jest to oryginał a jedynie zamiennik. Czy jest możliwość zamontowania go w miejsce starego czy mocowania kompletnie nie te? W ogóle czy da się ten emblemat wymienić bez zdejmowania błotnika? Potrzebowałbym go wymienić bo na starym pozostał tylko sam chrom a czarny kolor już dawno stamtąd zniknął.

Dzięki i pozdrawiam.

Witam, odświeżam trochę swój temat ponieważ odnalazłem numer tej części, mianowicie: 8D0853621 ale czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jakie są różnice między tym, a 8D0853621A? Dodatkowo jak takie cudo się montuje...?

KuxNPh5.jpg

Tak to wygląda z tyłu:

1hpbulf.jpg

Proszę o pomoc.

Edytowane przez ghoscik

Opublikowano

pewnie jakiś małym detalem

najlepiej podjedz do aso i sprawdz na miejscu być może zamieniają sie te numerki

Opublikowano
  • Autor

A jakiś pomysł jak to zamontować:)?

Opublikowano

Musiał byś zdjąć nadkole.Ten znaczek jest wciskany i zabezpieczony od tyłu takim plastikowym krzyzakiem ;-)

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć czy gdzieś w obiegu można kupić taki emblemat? Na allegro znalazłem jedynie to - http://allegro.pl/emblemat-na-blotnik-logo-znaczek-audi-80-100-a4-b4-i5077462671.htmlnie jest to oryginał a jedynie zamiennik. Czy jest możliwość zamontowania go w miejsce starego czy mocowania kompletnie nie te? W ogóle czy da się ten emblemat wymienić bez zdejmowania błotnika? Potrzebowałbym go wymienić bo na starym pozostał tylko sam chrom a czarny kolor już dawno stamtąd zniknął.

Dzięki i pozdrawiam.

Witam, odświeżam trochę swój temat ponieważ odnalazłem numer tej części, mianowicie: 8D0853621 ale czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jakie są różnice między tym, a 8D0853621A? Dodatkowo jak takie cudo się montuje...?

KuxNPh5.jpg

Tak to wygląda z tyłu:

1hpbulf.jpg

Proszę o pomoc.

Wiesz może ile kosztuje to w ASO? :) Też chcę kupić :)

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez BF10

Opublikowano
  • Autor

Witam,

Dzięki i pozdrawiam.

KuxNPh5.jpg

Tak to wygląda z tyłu:

1hpbulf.jpg

Proszę o pomoc.

Wiesz może ile kosztuje to w ASO? :) Też chcę kupić :)

Jeśli to dobra część to około 67zł w getem - http://www.getem.pl/index.php?szukaj_katalog=8d0853621&action=katalog&kat=5&x=10&y=15

Opublikowano

Pisałem meila do jednego z ASO, zawołali 90 za szt + KW... Masakra :(

Edytowane przez BF10

Opublikowano
  • Autor

Nie warto bo ceny mają zaporowe :P ja ostatnio z getem zamawialem dekielki do alu i przyszły w miarę szybko. Myślę ze można ich polecić.

Opublikowano

Fajna alternatywa dla ASO :) Dzięki :)