Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki pasek led wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszła mi w lampach przetwornica i pasek led, który mi wymieniono. Zależało mi na czasie, bo byłem na wyjeździe dlatego nawet nie zauważyłem, że ten pseudo eleektryk wstawił mi pasek led w innym odcieniu niż ten sprawy. Różnica niby nie duża, męczy mnie ta sprawa. Zastanawiam się nad wymianą tych pasków żeby były w idealnym odcieniu. Może ktoś już bawił się w to i może polecić jakieś dobre, bo jest tego pełno i ciężko mi coś wybrać. Byłym wdzięczny za podpowiedzi?

Opublikowano

watpliwa sprawa zeby nowa listwa miala ten sam odcien.wymien obie to wtedy bedzie ten sam odcien

Opublikowano
  • Autor

Tak właśnie chcę zrobić, bo jak dzwoniłem do gościa, kóry mi to wymieniał to stwierdził, że już nie ma tego odcienia u siebie, więc najlepiej będzie wymienić obydwa. Tylko które paski są najlepsze? Bo trochę tego jest na alegro...

Opublikowano

poka jakas aukcje co cie interesuje.zbadamy :P

Opublikowano

Też jestem zainteresowany zrównaniem barw u siebie, zapodaj jakiś link bo nie mogę znaleźć.

Opublikowano
  • Autor

No np http://allegro.pl/pasek-ledowy-diodowy-led-2x24-cm-12v-zimny-bialy-i5091252751.html

Zastanawiam się czy sam się za to zabrać czy oddać to fachowcowi, bo nigdy nie rozklejałem lampy, a nie chcę nic spindolić...

Opublikowano

Ja w piątek byłem u fachowców w Otwocku na wymianie odbłyśników i czyszczeniu od środka wygląda to na prostą robotę uwineli się w 1,5h samej roboty ale sam bym się tego nie podjął.

Opublikowano
  • Autor

I też tak zrobię... Już nawet się wstępnie umówiłem tylko czekam aż się z robotą ogarną żeby mi to zrobili w pare godzin... Mają swoje, dobre ledy, więc nie ma tematu.

Opublikowano

po robocie zapodaj fotki jak Ci będą świecic ledy i napisz jak oni rozbieraja tą łeskę ledową.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

po robocie zapodaj fotki jak Ci będą świecic ledy i napisz jak oni rozbieraja tą łeskę ledową.

Witam panowie również mam podobny problem mam pytanie gdzie mógłbym wykonać taką usługę w rejonie wielkopolski lub kujawsko pomorskim i pytanie ile taka usługa kosztuje wraz z ledami dzieki za odpowiedz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Fotek jak na razie nie zrobię, bo auto zostało w polsce, a ja u norków do lipca będę. Żonka dała auto do gościa, który wydaje się mieć profesjonalne podejście do sprawy. Zresztą już raz u niego coś robiłem i nie miałem obaw. Wymienił mi jeden pasek led, który jest niemal idealnie taki sam. Mówi, że różnica jest niezauważalna, więc mu wierzę :) a przy okazji czekają już na mnie u niego długo odkładane neonki na tył z polifta :D :D :D

Witam panowie również mam podobny problem mam pytanie gdzie mógłbym wykonać taką usługę w rejonie wielkopolski lub kujawsko pomorskim i pytanie ile taka usługa kosztuje wraz z ledami dzieki za odpowiedz

Z tego co wiem to ze znajomych zakładów wszyscy wysyłają do PO na takie dłubaniny, bo mało kto ma ochotę się bawić w rozbieranie takiej lampy, ale gdzie konkretnie to nie wiem. Jak się czegoś osobiście nie załatwi to nigdy nie będzie dobrze :mellow:

• 3 lata później...
Opublikowano

Wiem, że odkop, ale chciałbym u siebie wymienić diody led w obu paskach, robił to ktoś?