Mesiah Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 No tak. W wolnossaku dużo z mocą nie zdziałasz.
Joziek79 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Zależy czy auto do jazdy czy wyścigówka Mi tam 190 kucy starcza, dość przyjemnie przemieszczam się z miejsca w miejsce Co do kosztów obsługi....nie zauważyłem większych różnic... W 2.8 daje się we znaki cewka z tego co czytałem, poprzedni właściciel mojej też był zmuszony wymienić..no i wiadomo ...droższe przewody i świece bo więcej Ale do przezycia
Mesiah Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Koszty obsługi nieznacznie większe w v6 ale ja pisałem o remoncie a tu różnice są znaczące. Nikomu nie życzę kapitalek silnika ale auta już wiekowe i wszystko trzeba brać pod uwagę. Jest jeszcze jedna kwestia. V6 jest cięższe. Jeździłem taką ze 2-3 razy i w porównaniu do np mojej 1.8 różnica jest spora. Po prostu czuć każdy kg z przodu. Niby te 30-40kg tylko ale czuć to od razu.
A4Arturr Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Mam 1.8T ANB po programie ma niezłą moc. Założyłem LPG spalanie 11-13 Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez A4Arturr
Rekomendowane odpowiedzi