Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Recaro a podłokietnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do posiadaczy foteli recaro w skórze :)

Czy u was też oparcia foteli dotykają podłokietnika? Bo u mnie tak i wydaje to w zakrętach irytujące dźwięki szczególnie jak jest ciepło i zastanawiam sie czy to normalne...

20150319_125552.jpg

A teraz dla porównania zdjęcia z innych aut jakie udało mi się znaleźć w tym jedno kolegi "Musti" z forum

197363427_7_644x461_audi-rs4-b5-quattro-

194977505_2_644x461_audi-s4-a4-b5-fotelerl1d.jpg

Wyraźnie więcej miejsca. Dodam, że moje fotele są wyjęte z auta które nie miało podłokietnika fabrycznie... Czy to dlatego są takie szerokie? :eusathink:

Opublikowano

Wątpię żeby robili fotele pod podłokietnik i opcję bez niego. Prędzej bym napisał do chłopaków żeby zmierzyli szerokość swoich podłokietników i porównał do swojego, może tu leży problem. A jak nie, to sprawdzić odległość od słupków.

Opublikowano

Jeśli z drugiej strony tez jest szerzej czyt bliżej słupka to może to były fotele z a6 z tym tylko ze dół z mocowaniem jest od a4 recaro z a6 są szersze o parę centymetrów

Opublikowano
  • Autor

Wątpię żeby robili fotele pod podłokietnik i opcję bez niego. Prędzej bym napisał do chłopaków żeby zmierzyli szerokość swoich podłokietników i porównał do swojego, może tu leży problem. A jak nie, to sprawdzić odległość od słupków.

Podłokietnik taki jak wszystkie, raczej tu nic sie może różnić. A odległość od słupków pomierze przy najbliższej okazji jak bede sie widział z kimś kto ma ricardo

Jeśli z drugiej strony tez jest szerzej czyt bliżej słupka to może to były fotele z a6 z tym tylko ze dół z mocowaniem jest od a4 recaro z a6 są szersze o parę centymetrów

W sumie oglądałem fotele od spodu i nie wygląda jakby cokolwiek było rzeźbione :eusathink: pozatym cały tył jest ewindetnie z a4 więc po co komu taka rzeźba... sam nie wiem

Opublikowano

Hmm....rozepchany fotel tez odpada bo tutaj oba przylegają do łokcia tak samo

Co do rzeźby hmm Ja wsadzilem cały zestaw z a6 c5 :-D

Opublikowano
  • Autor

Dziwna sprawa generalnie bo jak porównywałem swoje recaro do Al@na zaraz po kupnie to kilka różnic od razu znaleźliśmy, m.in. inny kształt zagłówków, całkiem inna faktura materiału, inne szwy itd :) Może inny rocznik albo recaro a4/s4 sie tak różnią bo właśnie moje są z esy wyjęte :eusathink:

Opublikowano

Ja mam recaro i podlokietnik i nic mi nie dotyka jest sporo luzu..