Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] moja srebrna a4:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! ostatnio nabylem a4 srebrna z 2005 roku:) oto zdjecia:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e627782cd2c18be7.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b1c8841cce499473.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/587daa26923fe573.html wnetrze troche nie odpowiada mi ale zdarzyla sie okazja i auto bylo cedenko nie bite:)

chcialem zapytac czy moze mi ktos poradzic jakie moge wprowadzic modyfikacje tzn. swiatla body kit bajerki zew. i wew. aby nadac mu sportowy agresywny wyglad. Mam 19 lat i szczerze nie znam sie na tuningu,lecz chole*nie mi sie to podoba :disgust: prosze o podpowiedzi i porady.

Pozdrawiam serdecznie wszystklich forumowiczow

Opublikowano

No ladna seria , zmien felgi na wieksze ,sciemnij szybki + zawias i to powinno wystarczyc zeby wygladala super :good:

Opublikowano

Jak na kobiete to ja sie wypowiem :decayed:

proponuje zmienic fele na wieksze i troche obnizyc, co do przyciemnionych szybek... :kwasny: zastanowilabym sie...

nie na kazdym aucie ciemna szyba fajnie wyglada,

mi osobiscie sie nie podobaja :audi: z ciemnymi szybkami... to pasuje do BeeMFuuu :wink4: (BMW) i golfa typowego, za przeproszeniem drechowoza.... :gwizdanie:

poza tym autko jest samo w sobie git :kox::thumbup:

Opublikowano
  • Autor

dzieki bardzo:)

kurcze juz za ten srodek dostalo mi sie ale coz takie bylo moze je zmienie:P

Opublikowano

Jesli chodzi o srodek auta, to nie widze w nim niczego zlego.. :no:

moze tylko trzeba wyczyscic i nie ma co grzebac :tongue4:

jasne wnetrze powieksza optycznie przestrzen, ale sie szybko brudzi :confused4:

Opublikowano
  • Autor

a co myslicie o jakims body kit`cie? wnetrze jest czysciutkie moja droga:) a felgi napewno zakupie tlyko jeszcze nie teraz..narazie sie rozgladam:) jakies car audio polecacie? xenony czy ringi? i da sie moze zrobic ledki jak w nowych audiczkach?pozdrawiam

Opublikowano

a co myslicie o jakims body kit`cie? wnetrze jest czysciutkie moja droga:) a felgi napewno zakupie tlyko jeszcze nie teraz..narazie sie rozgladam:) jakies car audio polecacie? xenony czy ringi? i da sie moze zrobic ledki jak w nowych audiczkach?pozdrawiam

autko :good:, najlepiej wstaw RNS-E, co do LEDów to jest na forum wątek o LEDach od S6: http://www.a4-klub.pl/smf/swiatla_led_od_audi_s6-t22489.0.html

pozdrawiam i niech Ci służy jak najlepiej :wink4:

Opublikowano

no gratulacje

Co do body kitow to poszukaj po jakis tunerach np oettinger lub caractere ma nawet ladny zestaw

Opublikowano

Body kit zostaw w spokoju, zmien zawias i felunek. B7 jest ładna sama w sobie.

Opublikowano
  • Autor

mozna jakies fotki Twojego audi?

Opublikowano

uch jak ja bym Ci na pupe gola nakladl za ten VT felg :polew:

Opublikowano

Hihi, to są wersje robocze, nie ma na co patrzyć, dawno w corelu nie robiłem i palce sztywne :)

Opublikowano

napewno do srodka wrzuc sobie RNS-E zrobi sie ladniej :) pomyslalbym nad kierwonica z multifunkcja bo jest to bardzooo wygodna sprawa - nie wiem jak w b7 jest z ergonomia w b6 jest ...moge powiedziec srednio :) w mojej poprzedniej -( vectrze bylo to lepiej rozwiazane podobnie jak podlokietnik) - To z takich tanszych rzeczy . Z drozszych to ... fotele ale o tym juz gdzies Ci pisalem :) . Pozatym felunek odpowiedni powinnienes w montowac i bedzie gites:)

Fajne autko :good:

Opublikowano
  • Autor

sliczne jest czarne wnetrze,kurcze mi nie udalo sie trafic na taka audiczke,mam jasne wnetrze nie wiesz z jakimi kosztami wiaze sie wymiana?[br]Dopisany: 16 Październik 2008, 12:24_________________________________________________mmcv podpowiedz mi jeszcze jakie koszta ta kierownica i RNS-E? prosze orientacyjna cene lub linki do aukcji serdecznie pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie

Opublikowano

RNS-E 2tys z zalozeniem powinnes sie zmiescic co do kiery bez poduchy mysle ze wyrwiesz takowa za 300-400 plus podpiecie - gdizes chyba bylo na forum jak popodpinac wszystkie kable.

Czarny srodek piekna sprawa ja u siebie mam tak czarno ze ja miazga lacznie z podsufitka :).

Dziwi mnie ze do srebra daja jasny srodek ... Do czarnego jak daja jasny to ok ale do srebrnego ... no nic moze jakis szwabol sobie taki zamowil i juz :P

Link do rns-e

http://allegro.pl/item453886413_audi_a4_nawigacja_rns_e_dvd_asin_montaz_bydgoszc.html

przykladowy tylko.

Opublikowano

Wejdź na ebay i skórę czarną dostaniesz w okolicy 1000 eur, zwykłą czarną też widziałem www.ebay.de

Opublikowano

hmm skore czarna ale fotele sportowe rozumiem ? takie fajne z profilkiem:D?

Opublikowano

Fotele raczej nie z S-line, widziałem nawet komplet tapicerki z RSa ale dużo drożej.

Opublikowano

Hihi, to są wersje robocze, nie ma na co patrzyć, dawno w corelu nie robiłem i palce sztywne :)

ja Ci zaraz dam KORELA do VT!!! :wink4:

p.s fajna bryka :good: